Gyurcsány Ferenc után Lázár János is bíróság elé állt a rendőri vezetők perében. Azt mondta, "politikai mezőbe kerültek a 2006 őszi események", csak az Ignácz-bizottság jelentése nyomán kezdődött higgadtabb vita.

A Miniszterelnökséget vezető minisztert a 2006 őszi események kapcsán megvádolt egykori rendőri vezetők büntetőperében tanúként hallgatták meg. Lázár János a vádbeli cselekmények idején ellenzéki politikusként az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke volt.

Így fest Lázár János a bíróságon

Csütörtökön a kormánypárti politikus a bíróságon tanúként arról beszélt: a 2006 őszi események során előbb az érdekelte, hogy megvédhető lett volna-e a tévészékház, majd pedig a rendőri intézkedések szakszerűsége, arányossága.

A felelősségre vonás elmaradására vonatkozó kérdés kapcsán a fideszes politikus arra emlékeztetett, hogy az eseményeket követően Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter felajánlotta lemondását, de ezt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem fogadta el, így Lázár János értelmezése szerint a kormányfő magára vállalta a történtekért a politikai felelősséget.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gondolom hátra bilincselték a piszkos mancsait a tetűnek a fotó szerint ! Remélem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Gondolom hátra bilincselték a piszkos mancsait a tetűnek a fotó szerint ! Remélem...
Stancika
Sajnos olyan mint a sikló, mindenből kibújik.
alterego56
A rendőrök helyett a vádlottak padján lenne a helye a többi főkolompossal együtt, akik 2006 őszén anarchiába juttatták az országot. A hatalomért semmi nem volt drága.
hetöndöe
A fotó mindent elárul erről az emberszerű lényről.
bakegya
A fő-kolompos nincs még a teremben,mert annak lenne a vádlottak padján a helye-feneke!!!-de az mint eddig minden gaztette után elhajthatott a páncéltökén!
Dr. Felipe
A bilincset és a vezetőszárat azért hiányolom de azért jól fest valóban. Így első ránézésre 15 év.
wagabund
a kinagyított képen némi huncut mosoly is felfedezhető a szája szegletében...csoda, hogy nem röhögte el magát amúgy rendesen, a térdét csapkodva...
dr. prédikátor
Börtön egyenruhában, kéz és lábbilinccsel jobban el tudom képzelni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.