Kéri László politológus az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt a brókerbotrányról és az azt övező kormányzati kommunikációs bénázásról.

Orbán Viktor egykori tanára eléggé felhúzta magát a miniszterelnök "hülye dumáján", amikor is a Quaestorból való – bennfentes kereskedés gyanúját is felvető – pénzkimentést Orbán úgy magyarázta, hogy ő csak felelősen bánt a közpénzzel.

Kisapám, és előtte? Aznap bántál, amikor "na még mi gyorsan elvisszük a zsozsót, amíg mások ébrednek?"

- tette fel a kérdést Kéri, aki szerint csak véletlenül derültek ki ezek az ügyek, mivel "nem működik semmilyen módon az állami ellenőrzés (...), mindennél a végső szót és az első szót Orbán Viktor mondja ki".

Mindig csak akkor cselekvőképes a döntési rendszer, ha "a főnök azt modja, hogy igen", ettől Kéri szerint az egész rendszer mérhetetlenül sebezhető és teljesen esetleges. A politológus úgy véli, súlyos gondok vannak egy ilyen szisztémával, amik ennyire egyetlen ember problémaérzékelő képességére hagyatkoznak, "és még dicsekszik is vele".

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@verőce21: Vegyél már vissza! Horizont tökéletesen tisztán lát, és nem a vakgyűlölet beszél belőle! És te honnan tudod, hogy nincs iskolája?! És ha véletlenül nincs, is neked ahhoz mi közöd van? És szerinted, mindenki, akinek nincs felsőfokú végzettsége, csak hülye lehet?! Fele ész is elég lenne neked (is) mint amennyi Horizontnak meg van!

A cikkhez szólva, orbán olyan felelősen bánik a közpénzzel, mint a sajátjával, nem véletlenül többszörös milliárdos! Igen derekasan összelopta magának a családjának és a haverjainak a közvagyont!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@bencemacska: (19:48) Na látod, végre egyetértünk valamiben!
rugacs
Kéri a tipikus sértett embert testesíti meg, hiszen tanítványa valaki lett, míg ő egy senki maradt. Én is láttam a műsort és jót röhögtem rajta.
Ez a szerencsétlen mit össze dadogott... :-D
bencemacska
@verőce21: ma, 22:26

Nem kell ahhoz azonos véleményen lenni, hogy valaki a másikban tisztelje az EMBERt!
50 évvel ezelőtt én is könnyebben "felkaptam a vizet", de udvariatlan nem szoktam lenni, főleg idősebbekkel szemben!
verőce21
@bencemacska: (22:43) Mennyi zaj - egy kis csendért! De ezzel a válasszal most újra alájátszottál magadnak! Ugyanis a "tiszteletlenséget" irántam, Te kezdted!

"..."Tipikusan azon buta emberek közé tartozol, akik mindig a mások lehetőségeit irigyelik. És mindezt iskolázatlanul! "
Köszönöm a bemutatkozást, legközelebb vállald egyes szám első személyben!", stb.
bencemacska
Az idézett mondatot nem nekem címezted de nem a kulturált vita témakörébe tartozónak éreztem. Megpróbáltam visszapattintani a magas labdát, hogy érezd, milyen rossz érzés valakinek ezt a mondatot olvasni.

Tudod, ha úgy kezdi a gyerek: "Az úgy kezdődött, hogy a Pisti, visszaütött..."
verőce21
@bencemacska: (23:06) Már megint rossz a magyarázatod, "hogy a Pisti, visszaütött..." mert veled nem volt atrocitásom, így magas labda sem. Egyébként is láthattad, az érintett milyen "frappánsan" megvédte magát. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.