Vona Gábor interjút adott a Magyar Nemzetnek, melyben többek közt a jobbikos Kulcsár köpködéséről, valamint a nyugati nyitásról is beszélt, de még olyanokat is mondott, hogy pártja "osztozik a zsidóság gyászában".

Azzal kapcsolatban, hogy Kulcsár Gergely leköpte a Dunába ölt zsidók holokauszt-emlékművét, a radikális párt elnöke a következőképp nyilatkozott:

Jobbikban kegyeletsértő, kollektív ítéletet megfogalmazó, alpári megnyilvánulásoknak nincs helye.

Vona a lapnak azt is elárulta, hogy a Jobbikot amolyan váltópártnak tekinti. Szerinte rajtuk kívül erre senki nem lenne képes az országban, majd hozzátette: ha most lennének a választások, "még nem érnénk el olyan jó eredményt, mint amit el fogunk érni 2018-ban vagy esetleg korábban".

A Magyar Nemzetnek adott interjúból az is kiderül, hogy Vonáék szeretnének nyugat felé nyitni. Elmondása szerint terveik közt szerepel a Németországgal és az Egyesült Államokkal való viszony rendezése is. Ehhez hozzáfűzte, hogy szeretné, ha megértenék, hogy Magyarország egy független ország, mely csak a saját útján szeretné járni úgy, hogy közben nem rángatják bele a saját konfliktusaikba.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@wallenberg8805: ...meg Iránnal ! Meg minek küzdeni az IÁ ellen !

Aki megeszi ezt az überostoba jobbikos "fordulatot" az meg is érdemli !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Na a jobbik is csak egy nagy köpönyegforgató ganékupac akárcsak a fidesz...
wallenberg8805
@Hellcat: Szamárság. Vona nem kelet HELYETT akar nyugat felé fordulni, hanem kelet MELLETT nyugat felé IS akar fordulni. Ez nem fordulat, mert eddig is azt akarta hogy Oroszországgal, Törökországgal és Németországgal legyen korrekt kapcsolata.
Toby
@wallenberg8805: ...meg Iránnal ! Meg minek küzdeni az IÁ ellen !

Aki megeszi ezt az überostoba jobbikos "fordulatot" az meg is érdemli !
papa.49
A Zazricev Gabi a Csillag felé nyisson, ott a helye...
Abzug62
@wallenberg8805: Na, azért azt nehezen hiszem, hogy a németekkel is, meg az oroszokkal is jóban akarna lenni.Ez most amúgyis elég nehezen menne.
Hellcat
@wallenberg8805: Össze vissza pofáznak a jobbikban is...de a fő nekik az, hogy a fidesznek benyaljanak...hála nekik továbbra is él a kétharmad a parlamentben...
Mobil123
A hatalomért bármit megigérnek ezek is. Ők sem különböznek a többiektől.
wallenberg8805
@Toby: Irán harcol az IS ellen, az IS-t Amerika-Izrael hozta létre az Irán-barát Hezbollah és Aszad ellen.
wallenberg8805
@Toby: Szó sincs fordulatról, eddig is ugyanezt mondták, csak a média eddig nem vette észre.
wallenberg8805
@Abzug62: A németek jóban vannak az oroszokkal, saját exkluzív gázvezetékük is van tőlük, tehát miért ne lehetne egyszerre jóban lenni az egyébként egymással jóban lévő németekkel és oroszokkal?
wallenberg8805
@Hellcat: Érdekes, hogy a Jobbik 2010-ben törvénymódosítást nyújtott be, ami megakadályozta volna a brókerbotrányt, de a Fidesz és az MSZP közösen leszavazták. Talán mert mindketten érintettek.
wallenberg8805
Tessék, szó sincs fordulatról, 2013-ban is ugyanezt mondta, csak a sajtó akkor eltitkolta a közvélemény elől. Így manipulálja az embereket a sajtó, a Jobbik következetes, nem váltogatja a nézeteit.

mandiner.hu/cikk/20130506_vona_gabor_az_agonia_elkezdodott_es_uj_vilagrendnek_kell_epulnie
2013. május 6. 09:27
“Oroszország az én külpolitikai terveimben Magyarországnak Németország és Törökország mellett a legfontosabb politikai-gazdasági szövetségese, partnere.”
(Vona Gábor)
wallenberg8805
@Hellcat: Konkrétan melyik kétharmados jogszabályt szavazta meg a Jobbik, és abban a jogszabályban konkrétan mi volt a rossz dolog?
postás
Ezt a "köpönyeget" senki sem forgatja. A sajtó csinál úgy mintha egyszer csak az egyik, másszor meg csak a másik oldala létezne. Tájékozatlanok szemében ez forgatásnak tűnhet.
Dr. Felipe
" Ehhez hozzáfűzte, hogy szeretné, ha megértenék, hogy Magyarország egy független ország, mely csak a saját útján szeretné járni úgy, hogy közben nem rángatják bele a saját konfliktusaikba."

Hát ez csak úgy lehetséges ha Magyarbajdzsán kilép az unióból de úgy hallottam hogy vona testvér szerint sem lehetséges mert az unió pénze nélkül bedőlne a zország.
Úgyhogy kell az unió pénze mint egy falat kenyér, akkor viszont "együtt sírunk, együtt nevetünk" az unióval, különutas politikát az unión belül csak ideig óráig, mondjuk a választások idején lehet csinálni.
Lásd a görög sziriza vagy mi, ők is a függetlenedéssel nyerték meg a választást és utána behódoltak az uniónak mert fizetésképtelenné vált volna az ország. Valahogy ez így van Magyarbajdzsán esetében is.
wallenberg8805
@Dr. Felipe: Az unió pénze abból a pénzből van, amit az uniós multik innen kiszivattyúznak, annak egy részét küldik vissza mint "támogatást", tehát az a mi saját pénzünk, nem ajándékba kapjuk.
Hellcat
@wallenberg8805: A jobbik konkrétan nagyon kussban volt az utóbbi időkben...meg voltak elégedve azzal, hogy közel kerültek a tűzhöz...néha vakkantanak valami erőtlent de amúgy csak bedolgoznak a fidesznek. Nem fogok konkrétat mondani mert ha magyarázni kell az már régen rossz. Tudod vicces hogy a jobbik fanok nagy hazaimádók, állandóan komcsiznak, közben a pártjuk meg állva tapsolt annak, hogy a fidesz orosz adósságba taszítja az országot...hiteltelenek bagázs.
Dr. Felipe
@wallenberg8805: Tévedés, innét a multiknak már nincs mit kiszivattyúzni esetleg az autógyáraknak valamicskét. Amúgy ők a tarsolyokkal ellentétben az itt leadózott nyereségüket viszik ki esetleg mert itt nem látják értelmét visszaforgatni.
Az unió pénze abból van amit a németek és a többi fejlett nyugati ország befizet hogy a keleti, félázsiai tagállamokat el lehessen tartani.
Kíváncsi leszek hogy meddig megy ez a móka hogy a pénz az jöhet de belepofázás nincs a dolgokba, az angolok már nagyon unják ezt.
wallenberg8805
@Hellcat: A Jobbik soha nem kussolt, csak a média hallgatta el őket, még a március 15-i ünnepségüket is eltitkolta, amiért a bíróság el is marasztalta a médiát, amit Azurák Csaba volt kénytelen töredelmesen beismerni:

www.youtube.com/watch?v=HtbBUVBQhds
wallenberg8805
@Dr. Felipe: A multik évente több mint 1000 milliárd forintot visznek ki Magyarországról:

privatbankar.hu/kkv/itt-vannak-a-szamok-ennyit-visznek-el-az-orszagbol-a-multik-271045
2014. július 24., 14:54
Magyarországról tavaly a külföldi cégek 105 milliárd koronának (1155 milliárd forint) megfelelő összeget vittek ki, ami a magyar GDP 5,3 százaléka
Dr. Felipe
@wallenberg8805: Ha nem érdemes itt újra befektetni akkor nyilván hogy kiviszik és máshol fektetik be de ez ettől még az ő pénzük és nem a miénk.
G vicctornak például nem csak a focival és a mutyival kellene foglalkozni hanem olyan környezetbarát politikát folytatni ahol a multikat érdekelté lehetne tenni hogy ne vigyék ki a nyereséget hanem itt fektessék be új munkahelyeket teremtve.
Csak hát a fideSS "folytatjuk" programját már ismerjük, és hát az teljesen más irányba mutat, a közmunka irányába.
KERKA
Érdekesnek tartom a Vona álláspontját. Van jó zsidó, meg van rossz zsidó. Érdemes elolvasni a sok kommentet, kire hogyan hat az agymosás.
wallenberg8805
@Dr. Felipe: De ha többet visznek ki, mint amennyit ide küldenek "támogatás" címén, akkor mégsem olyan pozitív az EU-tagságunk mérlege, ahogy a Jobbikon kívüli összes többi párt hazudta.
wallenberg8805
@KERKA: Miért, talán nincs jó zsidó (pl. Karinthy) meg rossz zsidó (pl. Szamuely)?
Dr. Felipe
@wallenberg8805: A kettő között nincs összefüggés. A multik nyeresége és az uniós támogatás két különböző dolog.
Amúgy a magyar CBA is Svájcba viszi ki a nyereséget és nem itt fekteti be. Vajon miért?
A fejlesztések 95 % át az uniós pénzekből finanszírozzák és ezt még vona testvér is tudja. Az uniós pénzek nélkül ezek a beruházások mind elmaradnának ezért is mondta vona hogy gazdaságilag nem lehetséges az unióból kilépni. Persze tudom hogy a híveknek is mást mondanak és mást mondanak majd mikor nyugat fele nyitnak. Ezt hívják pávatáncnak amit g vicctor már tökélyre fejlesztett és most a pincsikutyája is ehhez a fegyverhez nyúl hogy kurmányozhasson és lophasson ő is végre 2018 tól.
KERKA
@wallenberg8805: az meg a jobbikos pávatánc amit a Vona csinál. Az oroszok pénze persze neki is jól jön.
wallenberg8805
@KERKA: Vona nem csinál pávatáncot, és nincs orosz pénz. A titkosszolgálatok árgus szemekkel figyelik a Jobbikot, ha csak egy kopejkát kapna, azonnal lelepleznék.
wallenberg8805
@Dr. Felipe: Az EU-s támogatás abból a pénzből van, amit a multik kivisznek. Az EU azért találta ki a támogatási rendszert, hogy a versenyhátrányban lévő új tagokat némileg kompenzálja a multik általi kifosztásukért, a támogatási rendszer az annak a beismerése.
KERKA
@wallenberg8805: mondod ezt te, wallenberg.
Kágé Béla minek ment állandóan Moszkvába? Biztos nem azért, mert friss kaviár érkezett a GUM-ba.
Dr. Felipe
@wallenberg8805: Már hogyne lenne orosz pénz. A KGBélákon keresztül üzletelnek az oroszokkal.
Mondjuk az én sem értem még hogy ezt a "nyugati nyitást" hogy fogják tálalni az oroszoknak.
Biztos majd valami "belső bomlasztás" maszlaggal etetik őket.
Csizmás Kond
@wallenberg8805: "Az EU-s támogatás abból a pénzből van, amit a multik kivisznek."
...megüt a guta...
vagyis a multi idejön és idehoz minden szemetet amit már otthon nem tud eladni majd a belőle szerzett nem kis összeget odaadja az uniónak, hogy azok adják vissza nekünk...
...nahát...
Dr. Felipe
@wallenberg8805: Na de ha kilépünk az unióból attól még a multik továbbra is kiviszik a nyereséget és még az uniós fejlesztések is elmaradnak mert nem lesz több uniós pénz.
Akkor mi lesz így az országgal? Hátrafele nyilazásból ma már nem lehet megélni.
wallenberg8805
@Dr. Felipe: Szerinted a Jobbikot árgus szemekkel figyelő titkosszolgálatok tétlenül néznék ha a Jobbik orosz pénzt kapna, és nem csapnának belőle világraszóló botrányt? Még 3 évvel ezelőtti emailekből is mekkora habot vernek, még az RTL-Klub is bemondja.
wallenberg8805
@Csizmás Kond: Az unió nem választható el a multijaitól, minden intézkedése a multijai érdekeinek a védelme a lakosságával szemben. Tehát az a pénz, amit az EU-s multi Magyarországon megszerez és innen kivisz, azt valójában az EU szerzi meg. Ezért annak egy részét "támogatás" címén visszajuttatja, hogy kevésbé legyen látványos a gátlástalan kifosztás.
Dr. Felipe
@wallenberg8805: Hát ha azt is elintézték az oroszok hogy úgy harcolnak Ukrajnában hogy hivatalosan nincsenek is ott akkor egy ilyen jobbos pártocskának a finanszírozása igazán nem okozhat gondot.
Csizmás Kond
@wallenberg8805: ...az unió társasági befizetéses alapon működik, gdp jövedelem szerint. a kiutalás meg egyféle pályáztatási rendszer ahol figyelembe veszik a fejlődést tehát azért tűnik úgy, hogy a kisebb ország többet kap.
szolmekkoj
Gerinctelen csürhe. Most ezt mondják, holnap mást mondanak. Zazrivecznél talán kiderült, hogy nem fitymaszűkület miatt vágták le a lufi végéről a csomót? Akkor csak igaz lehet amit a Posta írt róla, hogy a szülei tartottak egy "kis vallási ünnepséget" tizenéves korában Gyöngyösön? Aki ezeket meghallgatja annak sok agya nincs.
Manhattan
@wallenberg8805: Hát itt vagy? Hiányolnak a másik oldalon. Itt egy fotó az imádottadról: civilhetes.net/images/2015-03/28/84351.jpg
wallenberg8805
@szolmekkoj: Mindig is ezt mondták amit most, nem tudsz idézni tőlük korábbról ezzel ellentéteset.
wallenberg8805
@Dr. Felipe: És a Jobbikot figyelő titkosszolgálat ezt simán hagyja, a kormány nem csap belőle világraszóló botrányt?
Dr. Felipe
@wallenberg8805: Nyugi, tudnak róla és pontosan ez miatt fogják úgy kezelni vona testvért nyugaton mikor kimegy majd "nyitni" ahogy Londonban is kezelték mikor kiment jópofizni. Beszorult kis neonáci pubba és ott mondta el agymenéseit, kint meg tüntettek ellene. Nyilasoknak nem olyan egyszerű ám nyugat fele nyitni mint ahogy itthon elképzelik.
wallenberg8805
@Dr. Felipe: Londonban olyan palesztin kendős fiatalok tüntettek Vona Gábor ellen, akik azt hitték hogy Vona Gábor Izrael-párti. Az ilyen tüntetők nem mindig tudják hogy miről van szó, a véleményüket nem kell figyelembe venni. Akik tényleg tudták miről van szó, az ortodox izraelita rabbik, azok Vona Gábor mellett tüntettek Londonban, nem ellene.
Nil
Ha a fidesz után hűséges tanítványukat a jobbikot választják meg az ország vezetőjének akkor tényleg megérdemeljük a végső pusztulást
Toby
@wallenberg8805: Elég érdekes, ha a média egyes képviselői sem vették volna észre !Se jobbról, se balról, de liberálisék sem !
wallenberg8805
@Nil: Legföljebb a Fidesz a Jobbik tanítványa. A rezsicsökkentést például a Jobbik találta ki, csak a Jobbik 2010-es választási programjában szerepelt, a Fidesz csak ellopta.
human
Megy a cukiság kampány. Olyanok ezek, mint a ciánnal töltött csokoládé.
szolmekkoj
@wallenberg8805: Raoul, a pártfogoltjaid először fröcsögnek meg állatkodnak, utána meg fülüket-farkukat behúzva elhatárolódnak saját maguktól meg a csürhetársaiktól. Legalább gerincük lenne vállalni a tetteiket, de nincs nekik. A jó kis fizetésért bármire képesek, még arra is, hogy végérvényesen lejárassák magukat mindenki előtt. A zűrös "külkapcsolataikat" ne is említsük. Ezek maximum a saját gépjárműveiket fogják kormányozni hazáig. A következő etapban még a "Ház" közelében sem lesznek. Képzetlenek, tehetségtelenek, vállalhatatlanok és hiteltelenek.
kkalman
Még el se felejtettük a 2014-es választásokat, már elkezdte a Jobbik a 2018-as kampányát. Ettől nem lettek szimpatikusabbak a szememben. Ez a jobbra is nyitok, balra is nyitok stratégia egyáltalán nem vonzó. A végén nagy lesz a huzat itt a Kárpát medencében, és a végén itt csapódik le az összes szenny, keletről is, és nyugatról is. Talán egy határozott irány jobb lenne. Egy olyan irány, amit a nép is nagy többséggel elfogad. Nem 2/3-os többséggel, hanem valódi többséggel.
Vona egyelőre csak a hatalmat akarja megkaparintani. Ezért mindent megtesz. Az eddigi egyetlen jó pontja, hogy 2010 óta nem változtatta meg a véleményét a külpolitikáját illetően. Ezen kívül...???
Hellcat
@wallenberg8805: Én nem nézek TV-t...csak netes cikkekből tájékozódom...és hidd el a jobbik nagyon kussban volt. 1x adtam nekik bizalmat, de hatalmasat csalódtam bennük...fideszhez simuló semmirekellők.
EGO
Abból baj lesz! Először a C-kategóriások, aztránbárki ellenség! Sajnos felbátorodik a CSŐCSELÉK! Aztán azt hiszi, azt csinál amit akar!
Desischado
@Mobil123: Pontosan. Már régóta látom, miféle banda ez. Annyit mondhatok, ha ezek hatalomra jutnak, akkor még a fidesznél is rosszabbak lesznek!
Nil
@wallenberg8805: ez egy dolog-én a kommunikációra gondoltam - azt mondani amit az emberek hallani szeretnének és aztán egész mást csinálni - amikor ezt a fidesz elkezdte a jobbik még csak szófogadó tanítványa volt a fidesznek - most szeretnék felülmúlni és ha hatalomra kerülnek meg is teszik - tehát aki ennél is rosszabbat akar a népnek és az országnak az a jobbikra szavaz
nem kötelező pártra szavazni - mindenhol vannak okos és jó és becsületes emberek őket kell olyan helyzetbe hozni hogy vállalják szűkebb és tágabb környezetük képviseletét - aztán összefogni és cselekedni azt ami helyes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.