Bár hétfőn azt állította Mészáros Lőrinc, hogy vagyonnyilatkozata mindenben megfelel a valóságnak, ez mégsem tűnik igaznak. Az Index pár hete írt arról, hogy Mészáros kifelejtette egyik – a néhány hete letartóztatott Kiss Szilárddal közös – cégét a vagyonnyilatkozatából. Ez pedig továbbra sem szerepel benne, holott Mészáros még 2015. március 30-án is 33%-os tulajdonosi részt birtokol benne.

Utóbbit az Index tényfeltáró cikkében közreműködő egyik újságíró hozta nyilvánosságra tumblr-oldalán, miután lekérte az orosz adóhatóság oldaláról az aktuális információkat. Az újságíró szerint ha bármilyen változás állt volna be a cég tulajdonviszonyában, itt megjelenne, így az adatok a mai állapotot tükrözik.

Mészáros korábban az Index megkeresésére tagadta, hogy lenne közös cége Kissel, de azt elismerte, hogy ismeri a férfit. Mikor az oldal munkatársai mondták, hogy előttük hever az ezt igazoló papír, akkor már emlékezett a cégre, de azt mondta, csak néhány hónapig volt a tulajdonosa. Arra a felvetésre, hogy akkor hogy lehet, hogy még mindig résztulajdonosként van feltüntetve, azt válaszolta, "Oroszországban sok minden előfordulhat".

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Azért egy gázszerelőtől nem várható el, hogy minden hatósági papírt szabályosan kitöltsön. Orsós haverja nem ért rá segíteni, Roggyant Tóni meg a lakását méregeti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Hé ! Kezdje újból Mészároskám ! Jó lenne ha megtanulná már, hogy mi van a tulajdonában és miből van pénze ? Ha nem tudja az nem is az övé. Kezeli csak ? ((Vajon kié lehet ?)
nyanya001
Már annyit lopnak,csalnak, hazudnak,
hogy lila fingjuk sincs a szajré mennyiségéről !
Toby
Ugye, hogy csak úgy lopni se könnyű ? Megmagyarázni meg még nehezebb !
Főlökött
Drága szívem, ha már leadtuk - és írásban át is vették, onnantól közokirat lett, és meg is jeleníthető, ha az illető közszemély!
Itt már a nagyi, dédi, stb., stb., stb., nem játszik, hogy bocsika de mégiscsak - feledésbe merülten odatolt 1-2 milliárdot a szentem !
Csak sajnos van egy oly független és elfogulatlan ügyészségünk, az élen nem mondom meg kivel, akiknek ha kiszúrja a szemét, az olyan bűncselekmény, mely hivatalból üldözendő is lenne, azt észre sem veszik ! Rossz a látása ???
Nem kellene már szemészhez menni saját pénzen ? Nem közpénzen !!! Mivel a feladatukat a rossz látás miatt nem tudják ellátni, így marad a saját pénzes megoldás számukra ! Avagy a fegyelmis elbocsátás, hanyag munkavégzés kapcsán, ami nem jó ómen, a következő munkahelyen !
Habár a Csillag Ügyvédi Irodában, mindíg van hely és poszt, igaz több mint valószínű, nem vezetői a poszt, amit ajánlani fognak ! :)
JAJMÁR
Azt se feltételezem róla, hogy ki tudja tölteni az első oldalt.
Desischado
Úgy látszik, már annyit lopott össze, hogy maga sem tudja számba venni. Hé, polt pétör! Közokirat hamisítás, adatok elhallgatása, és más egyéb büntények esete forog fent! Nem kéne valamit csinálni? Vagy nem ér rá a nagy nyalakodástól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.