Meglepetést és értetlenkedést váltott ki ügyvédek körében, hogy Polt Péter legfőbb ügyész szerint a Quaestor vezetőjét, Tarsoly Csabát azért nem faggathatták ki a hatóságok már az eljárás megindulása után, mert potenciális gyanúsítottként nem volt arra lehetőség, hogy tanúként meghallgassák, és ha ezt tették volna, az emberi jogai sérültek volna. A hvg.hu által megkérdezett ügyvédek hangsúlyozták, hogy a jogszabályok alapján Tarsoly tanúként nyugodtan beidézhető lett volna, és később simán gyanúsított lehetett volna, mint ahogy most már az is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nincs legfőbb ügyésze, csak pártfőügyésze az országnak, aki ráadásul hazudik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Nincs legfőbb ügyésze, csak pártfőügyésze az országnak, aki ráadásul hazudik!
szaboria1
Polt azonnal adja vissza a diplomáját, mert nem méltó rá.
human
Ez beismerésnek is megfelel, hogy Polt Péter az utolsó pillanatig falazott a Quaestor vezetőjének. Ekkora marhaságot mondani, hogy nem lehetett kihallgatni, mert később gyanúsított lett. Miért nem áll ki és vallja be, hogy személyesen is érintett az ügybe úgy legalább nem kell teljesen megszégyenülnie mind emberileg, mind szakmailag.
nyanya001
Mennyire illik rájuk a maffia elnevezés !
Manhattan
Poltnál emberi jogai csak akkor vannak egy gyanúsítottnak, ha az fideszes.
human
Az ügyészség a jogszabályokat pontosan tartotta be, ezért nem hallgatták ki tanúként azonnal Tarsolyt. Az "olykor" előforduló rendőrségi gyakorlatot, hogy valakit tanúként hallgatnak ki majd később gyanúsítottként hibás gyakorlatnak nevezte az ügyészség képviselője épp most az ATV-n.
Ebből nekem az következik, hogy mindenki mehet perelni ha valaha tanúként majd gyanúsítottként kihallgatva volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.