Stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a kormány a csődeljárás alatt lévő Győri Eto FC Labdarugó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot és az ugyancsak csődeljárás alatt lévő ETO PARK Korlátolt Felelősségű Társaságot. Az erről szóló kormányrendelet csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben.

A csődtörvény alapján stratégiailag kiemelt jelentőségűnek minősíthető az a gazdálkodó szervezet, amelynek működése többek között nemzetbiztonsági, honvédelmi, rendvédelmi, energiabiztonsági, energiaellátási, iparbiztonsági, katasztrófavédelmi, vagy a lakosság alapvető közszolgáltatásokkal való ellátása szempontjából országos jelentőségűnek, vagy a lakosság távhőszolgáltatással vagy más közműszolgáltatással való ellátása szempontjából kiemelt vállalkozásnak tekinthető.

Azok a cégek is ebbe a kategóriába kerülhetnek, amelyek nemzetgazdasági szempontból jelentős projekteket valósítanak meg, vagy amelyek a törvény által meghatározott országos közfeladatot látnak el.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eszegfu: A ,,legbefolyásosabb asszony,, áll véleményem szerint nagyon sok szemétség mögött...
eszegfu
@papa.49: Tudjuk, hogy minden "rossz" mögött egy nő van...
papa.49
@eszegfu: Tudod te is, tudom én is, a férfi mögött mindig áll egy asszony aki ,,kormányozza az emberét,, jóra is, meg a rosszra is, a hölgyemény előélete is arról szól hogy mindent, mindenkit lexarva, akart érvényesülni, már a cocilizmiusban is, védett vad volt mindig, hiszen az apja is besúgó volt, a pali meg nem egy jellem aki szembe tudna szállni vele, ezért mondtam az előbb, amit mondtam...
Yeromos
Emiatt nem lehet értékesíteni az ETO park ingatlanjait, tehát az a vagyon nem fog szerepelni abban az alapban amiből esetleg a károsult "kis embereket" kártalanítják. Ebből remekül látszik a FIDESZ értékrendje.
nyanya001
Stratégiailag meg bezárják a János kórházat ! :((
Pfejjjjjj !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.