Közleményt adott ki a Fidesz parlamenti frakciója, amiben arra kér minden politikai pártot, hogy a húsvéti időszakra függessze fel politikai akcióit. “Legyünk tekintettel az ünneplőkre és hagyjuk békében ünnepelni az embereket”. És áldott, békés, húsvéti ünnepeket kívánnak mindenkinek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ezt mondjátok a kisbefektetőknek, akiknek elúszott a pénze !
kakaósbögre
ha ők állnának győzelemre nyomatnák reggel,délben,este.mint azt ahogy láthattuk az elmúlt években.
JAJMÁR
Még ha csak brókerügy lenne, és nem lennének választások pár nap múlva, és ha nem az kérné, aki nyakig benne van, akkor nem lenne ilyen álságos ez a mondat..

Persze, a Húsvét nem luxus, mindenkinek jár, de a "gyevi bírók" csak magukra gondolnak, itt a jó alkalom "időt kérni",attól tartok erről van szó, nem másról!

Boldog, békés ünnepet. sonkát, tojást és friss kenyeret, jó "locsolkodást" kívánok mindenkinek :)
bundi
@varrólány: ezzel csak azt akartam mondani (13,26) hogy ők is lehettek volna"megélhetési bevándorlók...te engednéd nekik?
bundi
@JAJMÁR: nem jár mindenkinek...ahol dolgozom van muszlim zsidó, ortodox...de tiszteletben tartják ők is...akárcsak mások a divalit, a pészahot, ...stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.