A Fidesz elutasítja a hazugságkampányt, függetlenül attól, hogy mely ellenzéki párt áll a Tapolca és Ajka környékén terjesztett rágalmazó kiadványok mögött – közölte a kormánypárt sajtóirodája kedden az MTI-vel.

Közleményükben azt írták, hogy az elmúlt hetekben hazugságokkal teli szórólapokat terjesztettek Tapolca és Ajka környékén. A Fidesz ezért feljelentést tett, az illetékes választási bizottság pedig hétfői döntésében kimondta, hogy a szórólapokon szereplő állítások alkalmasak a választók megtévesztésére – tájékoztatott a kormánypárt sajtóirodája.

Hozzátették, "a hazugságkampányt súlyosbítja", hogy a szórólapok kiadójaként egy nem létező egyesületet tüntettek fel.

"Ron Werber és a hamisított bajai videó óta tudjuk, az ilyen eszközök nem idegenek az ellenzéki pártoktól" – fogalmaztak a közleményben, amelyben azt is írták: az eseményeknek különös aktualitást ad, hogy kedden "a hazugságairól elhíresült Gyurcsány Ferenc" személyesen kampányol a tapolcai választókörzetben, ahol vasárnap tartanak időközi parlamenti választást.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Nem tetszik a Fidesznek amikor a saját "fegyverével" támadják. Ilyen az amikor a hóhért akasztják.
Rágalom hadjárat, karakter gyilkosság, elismerten az ő módszerük.
Hellcat
A fidesz már csak tudja milyen egy jóféle rágalomkampány :D
eugen4402
Még nem az igazi. Majd ha lesz minden délelőtt 3, délután 5 sajtótájékoztató, amelyik a kormányt ócsárolja mocskos rágalmakkal, napról-napra a kormány ellen hangolja a közhangulatot, akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, mert itt van már a...
Dehogy a Kánaán, csak a Szíjjártó-Selmeczi G. kampánytechnikája.
sentinel216
Nem csodálkoznék, ha azok a szórólapok Kövér László országházi pedellus öccsének nyomdájában készültek volna. Fideszék csavartak egyet a kampányon, hogy rá lehessen tolni az ellenzékre. Ezektől minden kitelik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.