A Miskolcnak Hangja Van szervezett ételosztást a városban. A civil Miskolcnak Hangja Van csoport szervezett ételosztást Miskolcon, a Szent István téren, miután Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere nem engedte meg, hogy a Gyermekétkeztetési Alapítvány az ünnepek alatt ételt osszon a városban. Azt írta nekik: „Noha nagyra értékelem tevékenységüket, nem tartom szerencsésnek, hogy tervezett élelmiszer osztásuk helyszínéül esetleg városunkat válasszák.” Két kép a mai élelmiszerosztásról:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Borzasztó!
Mielőtt még valaki azt gondolná, hogy az ételen csak egy bizonyos népcsoport veszik össze. és visz el többet, mint amit neki szántak, ki kell ábrándítanom. Eljön az idő, amikor ételt "csak" erős rendvédelmi szervek, biztonsági intézkedések mellett lehet osztani. és láncokkal kell elzárni.
papa.49
Véleményem szerint Miskolcnak a kriza ákosra nincs semmi szüksége, a pali nyugodtan hazatakarodhat Romániába!!!
Jankó123
Az Etióp televízió "csak erős idegzetűeknek" ajánlással adta le a miskolci tudósítást a híradójában!
(Magyarország 2015.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.