Húsvét alkalmából ételt osztottak a budapesti Blaha Lujza téren a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége által létrehozott Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány munkatársai. Kétezer adag étel fogyott, volt, aki az útpadkán kuporogva kanalazott. Sokan gyerekkel érkeztek.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
59-es leszázalékolt nyugdíjas létemre könnybe borult a szemem, amikor az ételosztásról szóló riportot megnéztem az RTL - híradóban. A mai kormány a szégyentől süllyedjen el a pokol bugyrában. És még azt merik hazudni, hogy a magyar gazdaság robog. De focipályára van pénz. A mai győri meccsen 3500-an a rendezőkkel együtt. A nézőtér egyik oldalát teljesen lezárták , érdekténség miatt. Egyszer ezért még felelni fogtok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Anna Mária: Jól látod ezt már napokkal ezelőtt leírtam, a hazugovics mögött ott áll az asszony aki sokkalta mohóbb, sokkalta elvakultabb mint az ura, akinek köszönhetjük ezt a mai életünket...
papa.49
@bakegya: Segítenek azokon aki rászorulnak, bár ezt legszívesebben letagadná a regnáló hatalom!!!
Nem láttam viszont a ,,FULL KERESZTÉNYDEMOKRATÁKAT AKIKNEK A CSALÁD A LEGFONTOSABB, HOGY TETTEK-E A HÚSVÉTI IDŐSZAKBAN VALAMIT A SZEGÉNY CSALÁDOKÉRT,,???
A harragos úr mit tett a nélkülöző családokért, emberekért???
A saját családján kívül bárkiért tett-e egyetlen mozdulatot is???
Anna Mária
@szandokan: Gyűlölködik? Egy nagy frászt. Nincs szükség ilyesmire.
Éppen elég gyűlöletes, amit Orbán maga, a családja meg a bandája művel.
Egyszer úgyis ki fog derülni, hogyan s miképp, honnan lettek ezek az emberek sokszoros milliárdosok. Az egészen biztos, hogy a köz vagyonát csapolták meg.
Cicamama55
@panellproli: Igen, ez ismerős olyannyira, hogy még a mai nap is tart a munkahely melletti munka. Azért az is igaz, hogy a mi lépcsőházunkban amikor haza érünk a fóliából koszosan, a házunk előtti padon ráérős, mindig sírbakoló szomszédok ülnek, pletyiznek. Többször hívtam magammal egyiket, másikat, de "nem értek rá". A csaló, hazug, arcátlan vezetőink, na meg a KDNP szúrja nekem is a szemem, de nagyon, úgy hogy teljesen egyet értek önnel!!!
nyanya001
Ajándékcsomag
Rohadt élelmiszert kaptak a csomagban.
Ez egyszerűen elképesztő aljasság !
m.168ora.hu/itthon/egeszseg-europai-bizottsag-fidesz-palyazat-ner-134533.html
mariaberta
Szégyen és gyalázat, még nagyobb szégyen, hogy az ételosztást sem magyar társaságtól. hanem a Krisna Tudatú Hívők alapítványától kapják az ételre szorulók. Idegen létükre nagyobb bennük a segítőkészség, mint saját fajtánkban.
Mindez az Orbán kormány legnagyobb dicsőségére.
Mintha a harmincas évek Sipőcz konyhája, vagy Róbert bácsi konyhája lenne divatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.