Interjút készített a Mandiner Semjén Zsolttal, a KDNP elnökével. Ebből idéznénk most egy kérdést és egy választ: Mandiner: Nem vettük észre, hogy munkavállalók tömegei vagy szakszervezetek követelték volna itthon az intézkedést. Egy világnézeti párt, önök tudták jobban helyettük, mi a jó nekik. Semjén: Óriási tévedés. Például a Frivaldszky Gáspár vezette civil szervezet itthon képviseli évtizedek óta a szabad vasárnapot, de nemzetközi mozgalom is szerveződött már e köré. Számos szakszervezettel beszéltünk, akik támogatták. Ő a Semjén által említett Frivaldszky Gáspár (képek: nava.hu):

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A család a családi boltban együtt van vasárnap. Óóóó te, Isten barma! Hogy örülhet a család! Előírtátok, hogy csak családtag dolgozhat a boltba! Nagyik elő a járókereteket, irány a bolt!
Igaz, hogy nincs szakképesítés, de aktív korodban esetleg patológus voltál, nyugodtan letudsz szeletelni 10 deka parizert! A szakképzett eladó és párja örülhet mert:scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11095512_328815267328511_657505433801211822_n.png?oh=6986fa26d4163755b5fe2cdeda36571c&oe=55E2FCD0 ezt még nem tudtátok bezárni!:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@zöldszem: Te kis huncut ez nagyon jó kép...
zöldszem
@papa.49: Öööö, milyen kép?:))) elképzelted a nagyit járókerettel a boltba?
papa.49
@zöldszem: Hááát nem egészen azt képzeltem el az kis felhúzott farmerszoknya sokkal jobban mozgatja a fantáziám...
zöldszem
@papa.49: Pedig kicsit elbujtattam. De Te, a sorok között is olvasol.:)))))
nyanya001
Ez a család hétköznap is, éjjel meg nappal is együtt lehet,
talán már utálják is egymást, hát még ezt a díszpinty Semjént !
kkalman
Zsóti! Az igaz keresztény nem hazudik, de te folyamatosan ezt teszed. Akkor igaz, hogy te nem vagy keresztény. Ideje eltűnnöd a politika palettájáról, örökre! Álszent féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.