Négysávos autóút fogja összekötni 2018-ra Egert az M3-as autópályával – egyebek mellett ezt tartalmazza az a megállapodás, amelyet pénteken írt alá Orbán Viktor miniszterelnök Egerben Habis László polgármesterrel.

Orbán nagyot ígért Egernek

A közös sajtótájékoztatón a kormányfő elmondta: a megállapodásnak része az is, hogy az egri uszodát 6,3 milliárd forintból nemzeti úszó- és vízilabdaközponttá fejlesztik. Emellett – a már zajló rekonstrukciókon túlmenően – 6 milliárd forintból folytatódik az egri vár fejlesztése is.

Megállapodás született továbbá arról, hogy a MÁV átad Egernek egy 9 hektáros terület, hogy abból ipari park lehessen, amely a város saját területeivel együtt 20 hektáros lehet majd – ismertette Orbán Viktor.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ki építi? Mészáros&Tiborc bűnbanda? Ezentúl ők talicskázzák a pénzt neked?
Mi lesz az M4-el? A megkezdett út hová vezet, a pics...ába? Ki fizeti meg azt a pénzt, amibe eddig került?
Még soha egyetlen párt sem volt, amelyik ekkora kárt okozott volna az országnak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Egerben, ahogy a várost elhagyjuk, Felsőtárkány felé, egy lebontott kőzúzó helyén felépült egy 4 komoly vállalkozás számára egy VÁLLALKOZÓK HÁZA...kompletten, nagy múhelytér, raktárrral, irodákkal, kajáldával ölltözőkkel, kompletten. HÁROM ÉVE KÉSZ !!! Őrzik azóta is, nincs vállalkozás, aki igénybe vegye, mert előbb kelett épitgetni, utánna meg tájékozódgatni, kell - e majd valakinek? Most újabb ipari parkot kap Eger...de ki fogja majd igénybe venni??? A patak mederben az egyik oldalán, kerékpárutat épitett ez az agyament polgi...ne röhögjetek, ez IGAZ !!! Van már Egerben egy ilyen bringás út a patakmederben, nem használja senki, néha egy pár kismama tolongálja rajta a babát, mert jól besüti a nap. Ere csinált ez a félőrült egy újabbat, ezt sem használja majd senki. Ha emelkedik a viz a mederben, ráhord minden Sz..rt, és takarittatni kell...Hajrá Eger, hajrá polgi!!!
verőce21
Meg is érdemelte volna már Eger 25 évvel ezelőtt is a négysávos bekötő utat, mert ipar csak oda települ, ahol van infrastruktúra!
Halblinke
juhászok pistikéje. !

Nem lett volna jobb előbb körülnézni Egerben, s utána normálisan, tényszerűen írogatni ?

Mert ,

- az ipari park egészen máshol van és sikeresen működik , s mivel már megtelt, most bővíteni fogják , a Kormány pénzügyi segítségével ,
- az Egri vár rekonstrukciójához az EU biztosítja a pénzt , s mint tudjuk, a források felhasználási lehetőségét ott is határozzák meg .
-az Eger patakban még nem fejeződött be a kerékpár út építése, s ezért nem is használják, s mivel még te nem voltál rajta, ezért az sem igaz , hogy a víz azt hordja rá, amit nevesítettél .
Dr. Felipe
G vicctor kommunista spicli elvtárs kicsit elnézte a térképet. Tapolcán kell most ígérgetni nem? De most már késő, Tapolcán is dől a fideSS szaros kártyavára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.