Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen – értesült az RTL Klub Híradója.

Habony még március végén fényképezők és kamerák előtt szabálytalankodott egy budai utcában. Záróvonalat is átlépett és a biztonsági öve sem volt bekötve, ahogy a mellette utazó Andy Vajnának sem. Azt, hogy kié az autó, nem lehet tudni. Az Együtt azt mondja: minden hivatalos lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy kiderítsék, kinek a kocsiját vezette Habony Árpád.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Előbb utóbb kijelentik majd, hogy az egész Habony is csak fotosop.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Toby: Amíg a hazugovics hatalmon marad,ezt a taknyot nem fogják még eljárás alá se vonni, addig lébecolhat a pali, vagy míg esetleg valaki benyom neki egy méretes sallert, az etetőjébe, hogy még laposabb legyen!!!
human
@Toby: Orbán vejét érintő falopási ügyet a rendőrség felfüggesztette.
human
@papa.49: Néha eljátszok a gondolattal, hogy ha Habony Gyurcsány embere lenne vagy Gyurcsány alatt szervezett volna ki az MNB 200 milliárdot, akkor mi is történt volna az utcákon. És akkor megnézem, hogy most mi is történik. A bal oldali érzelműekkel az a baj, hogy túl jámborok és ezt ki is használja Orbán.
papa.49
@human: Igazad van akkor mikor valaki visszavágott szóban a fütyisznek rögtön jött az hogy ,,nem lehet lemenni a fütyisz szintjére,,...
A fütyisz ezt gyávaságnak érzi...
human
@papa.49: Azért a 2014-es kampányban elkövettek még hatalmas ökör hibákat szinte mindegyik ellenzéki erő, amivel saját magát gyengítette. Ott volt például a bajai cigányok videója. Erősen megkérdőjelezhető volt a valódisága, de egyből haraptak rá és horogra is akadtak. És ott volt a főpolgármester jelöltjük, akinek katasztrofális kampánya volt. Nem csak a locsolkodós videó, de több más esetlen nyilatkozata is volt. Nem fogták fel, hogy komolyan kell venni a kampány kommunikációt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.