Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen – értesült az RTL Klub Híradója.

Habony még március végén fényképezők és kamerák előtt szabálytalankodott egy budai utcában. Záróvonalat is átlépett és a biztonsági öve sem volt bekötve, ahogy a mellette utazó Andy Vajnának sem. Azt, hogy kié az autó, nem lehet tudni. Az Együtt azt mondja: minden hivatalos lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy kiderítsék, kinek a kocsiját vezette Habony Árpád.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Előbb utóbb kijelentik majd, hogy az egész Habony is csak fotosop.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ezt a rejtélyes, sehol be nem jegyzett autót is fenn kell tartani valamiből. Fogadok, hogy az adófizetők pénzéből.
human
Majd kiderül, hogy nincs is mikrobusz pont úgy ahogy diplomata útlevele sincs Habonynak.
zöldszem
Ez a homár, gondolom majd kap egy figyelmeztetést, vagy semmit. Orbán főtanácsadója, milyen büntetést kapna? Majd még a köcsög perel, és kap kártérítést. Mert, fotó jelent meg róla és a "télapuról".
pbalage
Előbb utóbb kijelentik majd, hogy az egész Habony is csak fotosop.
KERKA
Ez az ember a rendszer vicce. Nincs munkahelye, lakása, kocsija, nem tudják miből él, kinek dolgozik, stb, stb, ez nem habonyárpi, hanem FANTOMÁRPI :))
Rózsika Hatházi
@pbalage: Én annak örülnék, ha az egész banda fotosop lenne és az elmúttt öt év meg csak egy rémálom, amiből fel lehet ébredni.
Fradigege
WOW! Eljárás! Most! Aztán 1 hónap múlva. Nem található a gépjárműnek nevezett tárgy a rendőrségi adatbázisban. dikk. Így az eljárás sikertelen. dikk. A nevezett személy azonosítatlan. dikk. A fű zöld. dikk. A záró vonal már nem található. dikk.
Anna Mária
@Rózsika Hatházi: Ráadásul felébredve mindannyian öt évvel fiatalabbak, de ötezer évvel okosabbak lehetnénk! :D
Rózsika Hatházi
@Anna Mária: Én nem hiszek a reinkarnációban, de már ötezer évvel ezelőtt is ilyen okos voltam, mint most. :))
Anna Mária
@Rózsika Hatházi: :D
Azt azért biztos te sem tagadnád, hogy az utóbbi öt év alatt az ember rettentő sok élettapasztalatot szerezhetett egészen rövid idő alatt, és olyasmiket is átélhetett, amik legvadabb álmaiban sem jöttek elő! :)
Nekem például halvány segédfogalmam sem volt, hogy majd azért szívok sokat, mert egy Gucci-táskás nyikhaj ad tanácsokat a mások által hatalomba emelt miniszterelnöknek!
wagabund
ez csak porhintés a nép szemébe...mostanra kidolgozták a magyarázatot,ezt fogjuk látni...
volvós
Ugyanolyan " eljárás " indul, mint amikor ez a tetü kiugrott a terepjáróbol
( vajon, az kié...?) és megvert 2 nyugdijast !!! Mint mondtam, kár, hogy nem
énmiattam ugrott ki, még most is menne bele az infulzió az intenziven...
Most a videon hogy eltünt a " fantomrendszám ..." De én gyanitom,
hogy a Viktor kisbusza...csererendszámos
bakegya
Azon se csodálkoznék,ha ennek a jampinak a viselt provokatív létét is a gyurcsányi intézte volna!
nyanya001
Ha ezt a tetűt nem büntetik meg keményebben ,akkor az igazságszolgáltatás
ebben az országban egy nagy rakás szar !
karma1
@nyanya001: Dragam, Neked ehhez meg bizonyitek kell?...:o))) Hiszen Te szoktad illusztralni meg a legnagyobb marhasagokat is!...:o)))

De ahogy @volvos baratunk irta: ez annyira boritekolhato, hogy ihaj... Miert, milyen kovetkezmenyei lettek a nyugdijas veresnek? Eliteltek? Fizetett buntit? Ult erte?
Sziszifusz
Nem létezik olyan nagy pénzbírság amit Habony ne tudna könnyedén kifizetni.
A büntetés vissza tartó ereje, nevelő hatása, ebben az esetben egyenlő a nullával.
Ezzel az emberrel szemben, egy vezetéstől történő eltiltás lenne hatásos. Az ilyen súlyú szabálysértéseknél ez még nem lehetséges. Ha össze jönne a megfelelő számú büntető pont akkor, idővel, talán.
Állítom, hogy ezen az eseten történő "rágódáson", méltatlankodáson, csak jót röhög Habony.
aremy
hogy indulhat eljárás ellene mikor se jogsi se kocsi sem ingatlana lehet hogy adó és tb száma sincs. szerepel egyáltalán a lakcím jegyzékbe.de
parlamenti belépője az van.hát ilyen egy nincstelen címeres.
human
@Sziszifusz: Lehet hogy csak röhög ezen az apróságokon, de talán pont ezek az apróságok fognak a lebukásához vezetni.
lampa laz
@nyanya001: erre a faxira már jelzőket sem lehet találni olya undorító. Azokat az embereket leszólni, alkoholistának nevezni, akik valamikor a fél országot eltartották a munkájukkal, hogy ma nincs nekik munahelyük, arról ez a mocsok polotikacsináló szemét bagázs tehet. De leginkább az Anta akinek fingja nem volt a gazdasághoz, csak annak szétveréséhez.
Clavigo
Szerintem ezt Pintér pajtás személyesen fogja kivizsgálni...
Vizual
Szerintem meg Habony maga fogja kivizsgálni jó FIDESZES szokás szerint. Hogy nincs jogi végzettsége?. Nem baj, majd soron kívül hoznak törvényt Habony esetére.
dr. prédikátor
Mit csodálkoztok??? Ez a g...ci meg a haverja a viktor szopkin azt csinál amit akar!!! Méghogy kivizsgálják meg megbüntetik??? nevetséges!!! Majd azt mondja hogy államérdekből cselekedett!!!
Mobil123
Nem fogják letörni a szarvúkat :-(( Azt a vén hülyét meg nem ártana kitoloncolni ebből az országból a fellengzős buta nőjével együtt.
karma1
Ugye most nem mondjatok komolyan, hogy ennek a palinak semmifele szemelyi igazolvanya nincsen, csak a parlamenti belepoje, meg a diplomata utlevele??? Ha nincs a lakonyilvantartasban, attol meg valahova hazajar, nem???
Szerintem ha egy rendor szabalytalansagon kapja, es igazoltatja, akkor MUSZAJ, hogy mondjon valamit, kulonben hajlektalankent eloallithatjak a rendorsegre.

Mar ertem,... A ven szarhazi osztraknak is hamis volt a jogsija, es hiaba allapitottak meg az eletkorat, meg azt, hogy osztrak (a rendorseg biztos tudja a nevet is, akar az igazit, akar az alnevet), azert inditott a rendorseg "ismeretlen tettes" ellen nyomozast, miutan a ven buzi elutotte Varadi Andrast??? Es most hol tart ez a nyomozas? Megtalaltak mar a ven hulyet, vagy most eppen edz Simicskara egy lopott BMW-vel???

Hat micsoda kupleraj van Magyarorszagon?
vonotok
A talpa aljától a haja száláig vizsgálják már meg, hogy kitől és miért kapót ekkora hatalmat ez a senki.
lampa laz
@Clavigo: és legalább 80 évre titkosítják.
wagabund
csak szólok, hogy ez a faszi -ajkán sátáni mosollyal- felmutatta az országnak a középső ujjacskáját... ami nála azt jelenti... coki.

...hogy miért? mert már tudja a végeredményt..(is)
kkalman
Nem lesz ennek az emberszerűnek semmi baja. Az olajszőke sintér Sanya, meg potpolt Petya elsikamikálja neki.
kukac50
Orbánnal kapcsolatos viszonyát is vizsgálni kell!
human
Habony Árpád egy személyben nullázza le a fidesz tisztességes keresztényi álarcát. Vajon ki hisz még Orbán tisztességében mikor egy ilyen Habony Árpád a bizalmasa és tanácsadója.
keresztapa
@human: Ez az az ember akit a legjobban utál a társadalom, a magatartásáért ezután következik ennek az embernek baráti, illetve hatalmat biztosító kiváltságosai, maga a parlamenti többség, akik biztosítják részére az urizálást, titkosított munkavégzést hozzáférhetetlenséget...Maga a bűnözés megteremtője!
Toby
Ugyan már, parasztvakítás, ugyanis -bár Gecisztánban nem müxik a precedens eljárás ( más se ! ) de ezen logika ,mentén akkor el kellett volna járni a főgecivel szemben is, (bizt.őv !)a lányával szemben is - mibilozás - ( mi van a falopási üggyel ? ) !
z üres stadionok is hűtlenül kezelt közpénzből épülnek, sűgősen be kellene csukni a töpörödött törpe spremát !
papa.49
@Toby: Amíg a hazugovics hatalmon marad,ezt a taknyot nem fogják még eljárás alá se vonni, addig lébecolhat a pali, vagy míg esetleg valaki benyom neki egy méretes sallert, az etetőjébe, hogy még laposabb legyen!!!
human
@Toby: Orbán vejét érintő falopási ügyet a rendőrség felfüggesztette.
human
@papa.49: Néha eljátszok a gondolattal, hogy ha Habony Gyurcsány embere lenne vagy Gyurcsány alatt szervezett volna ki az MNB 200 milliárdot, akkor mi is történt volna az utcákon. És akkor megnézem, hogy most mi is történik. A bal oldali érzelműekkel az a baj, hogy túl jámborok és ezt ki is használja Orbán.
papa.49
@human: Igazad van akkor mikor valaki visszavágott szóban a fütyisznek rögtön jött az hogy ,,nem lehet lemenni a fütyisz szintjére,,...
A fütyisz ezt gyávaságnak érzi...
human
@papa.49: Azért a 2014-es kampányban elkövettek még hatalmas ökör hibákat szinte mindegyik ellenzéki erő, amivel saját magát gyengítette. Ott volt például a bajai cigányok videója. Erősen megkérdőjelezhető volt a valódisága, de egyből haraptak rá és horogra is akadtak. És ott volt a főpolgármester jelöltjük, akinek katasztrofális kampánya volt. Nem csak a locsolkodós videó, de több más esetlen nyilatkozata is volt. Nem fogták fel, hogy komolyan kell venni a kampány kommunikációt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.