Fenyvesi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyűlési képviselőjelöltjének személye garancia arra, hogy minden fejlesztés és a munkahelyteremtés is folytatódni fog a térségben – mondta Dódity Gabriella, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Fenyvesi Zoltán bebizonyította, hogy képes érdemben képviselni a tapolcai térségben élők érdekeit – hangsúlyozta a szóvivő, aki szerint "a szélsőjobb és a szélsőbal jelöltjei" alkalmatlanok erre.

Úgy fogalmazott: a Jobbik jelöltje, Rig Lajos "egy vállalhatatlan náci", akinek nézetei szinte lehetetlenné teszik a vele való együttműködést, és képtelen lenne bármit is elintézni az ott élőknek. Rig Lajos a tapolcai kórházzal kampányolt – folytatta Dódity Gabriella –, ugyanakkor egyetlen kérdést, javaslatot sem fogalmazott meg a minisztérium felé. A Jobbik az üres szavak és ígéretek pártja – mondta a Fidesz szóvivője.

Az MSZP és a DK jelöltjét, Pad Ferencet "álszent baloldalinak" nevezte, aki "azt mondja, hogy a munkásokért dolgozik, miközben pont hogy belőlük él, csak a saját zsebét tömi, azon kívül mással nem foglalkozik".

Dódity Gabriella szavai szerint Pad Ferenc "összebútorozott Gyurcsány Ferenccel is", kiderült, hogy "valójában az ő embere", és ha megválasztják, a DK elnöke csak hatalmi ambícióit fogja képviselni.

A kormánypárt szóvivője úgy látja, egyértelmű, hogy aki a vasárnapi időközi választáson Pad Ferencre szavaz, az nem másra, mint Gyurcsány Ferencre adja le a voksát.

Összegzése szerint a vasárnapi szavazás arról szól, hogy jobbá tegyék az Ajkán, Sümegen és Tapolcán élők életét, hogy olyan ember képviselje őket az Országgyűlésben, aki képes érdemben tenni értük, "nem pedig csak a száját jártatja, mint Rig Lajos, vagy pedig csak a saját zsebét tömi, mint Pad Ferenc".

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Itt tartunk ? Nyíltan megzsarolják Tapolcai lakosságát.
Tulajdonképpen arról van szó hogy: Ha a Fidesz és akkor lesz minden, de ha nem a Fidesz akkor a kormány részéről semmit sem kap a térség.
Ahogy szokták mondani: " Ehhez már pofa kell".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Frászt a Fenyvesi. Amit ez a mocsok kormány oda dug majd neki.
karma1
Nofranc! Hat a fideSSnek minden kozmegnyilvanulasara jut egy uj szovivo??? Ki a franc ez az uj bige? Ugy latszik, az elozoek elvesztettek a hiteluket, igaz, nekik kell a part neveben hazudni, az o anyjukat szidjak orbane utan a legtobbet, allitom.
szaboria1
@karma1: Igen újakat kell bevetni mert pl. Selmeczi nagyasszonynak már nem hisznek.
human
@karma1: Ha megfigyeled elég sűrűn váltogatják a posztokat. Ezt nem véletlenül csinálják, hanem a taktika része. Így nem tudják a negatív intézkedéseket az emberek egy személyhez kötni és így könnyebben elfelejtik azt. Egyfajta tudatlanságban tartják a szavazóikat. Mi volt, ki volt, mikor volt? Ezekre nem szabad emlékezni az embereknek.
karma1
@human: A modszer igen veszelyes, mert lehet, hogy mar nem tudoki emlekezni arra, hogy rogan, szijjarto, kover vagy a tomjenzsoti hozott valamilyen barom torvenyt, egy ido mulva azt fogom mondani, hogy az a KURVA FIDESZ hozta a rossz torvenyt, es nem fog erdekelni, hogy szemely szerint melyik kocsog irta ala azt.
Az utolso politikus, aki vallalta a felelosseget, az Gyurcsany volt, oszt azota senki sem.
nezelodo
"Fidesz: Fenyvesi a garancia a fejlesztések folytatására"

Ez a kijelentés, tekintettel arra, hogy a választás előtt jelentette ki a vezér, mára már komoly fenyegetéssé vált. Biztos vagyok, Orbán ott tesz keresztbe a választókerületnek ahol csak tud, mert ő olvasatában ez a zemberek képviselete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.