Módosítsák úgy az önkormányzati törvényt, hogy a települések csak garantált papírokba fektethessenek a pénzt - kezdeményezte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Fábry Béla, a szocialista párt fóti választókerületi elnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Törvénymódosítás nélkül is kimeríti a hűtlen kezelés fogalmát. Más ha Mariska néni nem érti a vállalati kötvény fogalmát és más ha egy polgármester. A bíróság előtt nem fogadnák el azt a magyarázatot amit eddig hallottunk...
nyanya001
nepszava.hu/cikk/1053939-quaestor-ugy-a-kormany-megint-becsapja-az-embereket

Még a szakemberek számára sem egyszerű megoldással állt elő a Fidesz, ezúttal a bróker-károsultak megsegítésére. A Népszava forrásai arra figyelmeztetnek, hogy már az időpont megválasztása is arra utal, hogy részint a szombati fővárosi tüntetés, részint pedig a vasárnapi tapolcai időközi választás a magyarázata, hogy a Fidesz-frakció – tehát hangsúlyosan nem a kormány – állt elő az ötlettel, amelynek az üzenet jellege a fontos: a kormányzó párt megmenti a károsultakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.