Tölgyesi Péternek, a Buda-Cash Brókerház vezérigazgatójának élettársa nem más, mint Hargitai János KDNP-s képviselő lánya – írja a Blikk.

Noha a kapcsolatból pár hónapja gyerek is született, a politikus azt mondta, Tölgyesit alig ismeri, talán, ha háromszor találkozott vele. 

Ha tudtam vagy sejtettem volna, hogy egy csalóról van szó, akkor gondolhatja, megóvtam volna tőle a lányomat

- mondta Hargitai, akinek soha nem volt megtakarítása sem a Buda-Cashnél, sem pedig a Quaestornál.

Hargitai János szerint két éve kezdődhetett lánya és a Buda-Cash-vezér kapcsolata. Hargitai Linda is a bankszakmában dolgozik, az osztrák tulajdonú Gutmann Bank magyar leányvállalatának vezetésében, ügyféltanácsadóként. 

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A főügyész lánya meg a Quaestor titkárának lányával jár :)
De ez nem fidesz brókerbotrány ugye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
".Isten fizesse meg!" nem jött be? Érdekes, hogy a tőzsdézést így támogatja a kormány, azonnal lépett. Bezzeg a devizások aratása -a rossz időjárás miatt elmaradt, mi felénk legalábbis!!! Saját magukat kitisztázták, a többi meg la van sza.va!!
Mobil123
Nahát egy újabb keresztény a csalás, lopás ügyben. És ne jöjjön itt senki nekem azzal hogy nem volt benne mert ő biztos jobban élt a vő ügyködéséből.
Senara
Röviden és tömören , hazudik ! Alig ismeri és HA tudta volna megóvja a lányát ettől a kapcsolattól :-(
Levendula
"Még meg sem hozta a gólya
Máris volt protekciója
Hallgatták hogyan bömböl
Nagy fej lesz a gyerekből
Kondenzált anyatej
Diplomás dada kell
Ez ám a karrier
Sikerrel vette a gátat
Jelessel az iskolákat
Ő sem tehetett róla
Ilyennek hozta a gólya
Buktasson aki mer
Az apja csuda fej
Ez ám a karrier
Mert félt a vértől a szagtól
Nem lett ő orvos csak doktor
S hogy el ne kopjon a lába
Benyomták egy irodába
A nejnek teddy bear
A kutya terrier
Ez ám a karrier
Aztán az utolsó akta
Osztályon felüli kripta
Nem érdeklik a holtak
Ő polgár módra porlad
Kukacok aki mer
Tiétek ez a fej
És ez a karrier"
human
A főügyész lánya meg a Quaestor titkárának lányával jár :)
De ez nem fidesz brókerbotrány ugye?
human
Láthattuk, hogy sok fideszes politikusnak volt deviza adóssága és első körben meg is mentették saját magukat. A Quaestor ügyben talán hasonló történik. 6-ról 30 millióra emelték a kártalanítás mértékét. Talán mert a fideszesek a Quaestorban bankoltak?
tökölődő
Már a becsületes kereszténydemokraták is lopnak és a papok is kupakolnak?
Tolvaj , becstelen egy világot élünk...
Anna Mária
@tökölődő: Ez azért nem újdonság! :)
eszegfu
Azt nem gondolom, hogy szabályozni tudja bárki: a gyerekem kivel essen szerelembe. Itt csak az a bökkenő, hogy miért nem egy hegesztő vagy egy egyszerü "kétkezi" munkás gyermekének apja...valószinüleg "felsőbb körökben" mozognak, igy partnereikre is igy "tesznek szert". Tehát első pillanattól boritékolható: "bukta" esetén magával ránt mindenkit a családból, ha tudták, ha nem. Az meg nekem nem "életszerü", hogy nem ismeri az unokájának az apját...amig "futottak a lovak" addig ismerte, most már nem? Kinos...
verőce21
@eszegfu: (08:11) Egy nőnek nagyon fontos, hogy jól tudjon szerelembe esni! :)
eszegfu
@verőce21: Ezt ugye nem "lelkileg" gondolod?
Strong
Valakinek a protekció - valakinek meg a protézis jutott...ez van...
soljanka
Azért szép egy keresztyény család:
Azt se tudja, kivel jön össze a lánya. Hát miről beszélgettek ezek a vasárnapi ebédek alatt?
nezelodo
A fenébe, hogy az én családomból hogy nem tudott senki sem beleesni egy ilyen fészekaljába sohasem? Lehet hogy nagyon finnyásak vagyunk, avagy ehhez is gyomor kell? A szerelemmel meg a keresztények jobb ha nem kábítanak, ismerem az egyház történetét, főleg a víz prédikálásukat.
volvós
NAgyon borul a bili, percek vannak hátra a halálukig !
wagabund
akár a Csengetett mylord című történetben..
human
@eszegfu: Gondolom ezekben a körökben más erkölcsökkel élnek. A szabálytalan parkolás nem hozza őket izgalomba, mert zsebből kifizetik, ha egyáltalán meg merik büntetni őket. Tudják egymásról, hogy vagyonukhoz nem juthattak tisztességes úton. Tisztességes de szerény körülmények közt élőkkel meg nem barátkoznak. Gyerekeiknek marad a beltenyészes kapcsolat. A lány talán fel sem fogja, hogy legális keresetből indokolatlan a luxus és talán nem is érdekli. Megszokta, ez van.
A bűnözők is tudják, hogy egyszer elkapják őket, de addig jól akarnak élni.
Hellcat
Odaat a lányát egy faszinak akivel 3x találkozott??? Jobban kéne hazudni komám mert ezt a kutya sem eszi meg...még, hogy szoci brókerbotrány...
Aki Én
@human: A szóvivő pedig orbán embere volt korábban. Tudod, az mszp-s orbáné :)
eszegfu
@human: Hasonló következtetésre jutottam én is. Azt valahogy még megértem: a lány ilyen körülmények között nevelődött fel, ezt szokta meg, ez a természetes. De ha már gyereke van, akkor sem tud -- akár a gyereke megvédése érdekében -- "agyilag" tisztességesen gondolkodni, vagy akár élni? Csak a gyereket sajnálom...
Fradigege
Ahogy elnézem nem lehet egy túl idős lánya ennek a Hargitainak. A lánya tudta, hogy kinek a farkát kell ápolgatni. Pénzes pasit látott gyereke apjában, csak nem hitte, hogy ekkorát borul a bili. Tarsoly sem egy mai darab, szerintem egyidős a papával. Észre vettem, ha a nyakugba szakad a szar nem megfürdenek, hanem kezdik szétkenni, meg egymásra dobálni. Hagyjuk már ezt a képmutató, álkeresztény púdert. Vasárnaponként nem szokott összejönni a család? Háromszor találkozott azzal, aki felcsinálta a kis kedvencét. Ebből nekem elegem van, bőven.
human
@eszegfu: Egy darabig én is az ártatlanság vélelmét alkalmaztam Orbán Ráhel esetében is amíg nem kezdtek el szivárogni a furcsa infók. Például, hogy díjat nyert a dolgozata, mait Orbán beosztottja bírált el. Persze lehet ez véletlen. De utána jött a falopási ügy. Majd a milliárdos elnyert állami munkák és végül a "saját lábunkon" állunk szövege. A legrosszabb, ha Ráhel tényleg elhiszi, hogy a saját lábon állás azt jelenti, hogy apuci hozza a milliárdos üzleteket, mert ebbe nőtt bele.
soljanka
@human: Én azért megpróbálom a lányt kihagyni. Ő ugyanis nem képviselő.Azzal áll össze, akivel akar. Házasságban vagy sem. Arról sem tehet, hogy ki az apja.
A tragédiát én abban látom, hogy egy pöcs - aki mellesleg jól fizetett, felesküdött lépviselő-, aki arról szavazgat, hogy a te gyereked, unokád hittant meg erkökcstant tanuljon, hogy hova mehessen tanulni, hogy te, meg én mit csináljunk a hétvégi szabadidőnkben, és rá akarja erőltetni egy állítólagos demokratikus országban, ahol vallásszabadság van, az ő világnézetét az emberekre; és ez a pöcs belehazudik a pofánkba.
Mert képtelenek már igazat mondani. Kapásból a hazugság. És gondolkodás nélkül. Ezért szaladnak bele ostobán ilyen pofonokba, amit ezért most kap ez a Hargitai.
Mert azt kellett v olna mondania: igen. Van egy felnőtt lányom. Nem értek vele mindenben egyet, de elfogadtam a döntését. És ez miatt ritkán találkoztam vele és a választottjával.
lampa laz
Amíg nem borult ki a xar biztos nagyon büszke volt a lánya választottjára.
Designer
"Ha tudtam vagy sejtettem volna, hogy egy csalóról van szó, akkor gondolhatja, megóvtam volna tőle a lányomat..."

Sok a feltételes mód!
soljanka
@Designer: Mondjuk képviselőként nem tudta, hogy ki Tölgyesi? Vagy ha nem tudta, amíg nem tűnt fel a lánya mellett, akkor utána egy normális apa lecsekkolta volna.
Gondolom azt sem tudta, hogy Tölgyesinek családja van, és velük él.
Ez a Tölgyesi 1957-es születésű. Vajon hány éves lehet Hargitai Linda?
Mobil123
@lampa laz: És tán csurrant - cseppent neki is valami.
keresztapa
Képviselőként nemtudta, hogy ki Tölgyesi de hogy nem tinédzser azt láthatta és, hogy a lánya inkább pénzre hajt amit a szülőktől örökölt azt viszont már tudhatta! Na meg az 58 év és lánya életkora nem a szerelem első látásáról szól. Röhej ez suta magyarázat de nem indokolás.
m.macskosz
@human: ma, 10:54
Orbán Ráhel az adottságaival még adminisztrátor sem lehetne a NAV-nál,
(leánykori nevén APEH-nál) ott ugyanis elvárás a min. a 90-es IQ.
Ám erről nem tehet. Miként arról sem, hogy bűn ronda.
Sokba került nekünk a csaj sifonérja...:(
coni
Ezek szerint a képviselő úr nem a családdal tölti a vasárnapot, ha nem is ismeri az unokája apját.
ágimami
Na, ilyen kamu dumát is régen olvastam!!!
Már bocs, de milyen apa az olyan, aki csak párszol találkozott az unokája apjával és alig ismeri??? Neeeeeeeeem kéne ennyire hülyének nézi mindenkit!!
soljanka
@keresztapa: Hát lehet, hogy ez is baj volt. A papa 1958-as születésű, Tölgyesi meg 1957-es.
Valahol azt olvastam, hogy még mindig nős, és a családjával élt. Mondjuk ezekben a körökben, nem olcsó a válás.
KERKA
Hargitai elvtárs is jó elvtárs volt mindaddig, amíg KDNp-is lett. No de házasságon kívül született unokája van? Ejnye ejnye milyen keresztényi szellemben nevelte föl a lányát???
lampa laz
@Anna Mária: ehhez a xarhoz nem lesz elég a faszappan.
Abzug62
Na, nálunk aztán tényleg mindig minden mindennel összefügg...
kkalman
Hargitay ezután jobban teszi, ha nem kérkedik a fene nagy keresztényi öntudatával, erkölcsösségével. Eddig is hiteltelen volt, de most hogy legalább derékig benne van a brókerbotrányban...
Feraj49
"Kedves" Hargitai menjél gyónni a főnöködhöz semmijen zsóóótikához .Már megint hazudtál. Isten megbüntet ezért,vagy a KDNP-seket nem bántja ?
Desischado
Tényleg hülyének nézi az embereket! Könyörgöm, miféle apa az, aki a lánya választottját nem ismeri?! Pláne, hogy kisunoka is van! Azzal sem találkozott?! Hazug!
mindenes46
@Desischado: Á,nem érdekes a Pécsieknek megfelel !
Tibor43
Hosszú "vezetőszál" kellene,ha a sáros brókereket felfűznék...
pistapapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.