Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád – közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az RTL Klub híradójával

Ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg az egyik legkomolyabb és legfelelősségteljesebb munkáért egyetlen forint sem üti Habony Árpád markát.

Rogán még hozzátette azt is, hogy Habonynak nincsen az állammal semmilyen megbízási szerződése.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szegény barátom, akinek pár éve tönkretette a háza tetejét a vihar, nem járt ilyen jól. Miközben infarktussal küszködött az intenzíven, a testvérek, sógorok, barátok kijavították a tetőt, de lecsapott a hatóság fekete foglalkoztatásért, nem volt ingyen végzett munka a családban. Szóval nagyon szerencsés ez az Árpizseni, őt valahogy nem találja a tágra nyílt szemű, az ország rendje felett őrködő hatóság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@JAJMÁR: Azt kellene kivizsgálni hogy Habony úrnak hogy lehet parlamenti belépője!?Miből él?Hol van bejegyzett munkahelye,vállalkozása?Miből telik neki, Amerikai kiruccanásra!?
rosalinda57
Milyen lehet annak a tanácsnak a minősége, amit megbízás nélkül és ingyen adnak? Ja, ezért tartunk ott, ahol tartunk.
JAJMÁR
@mate03: 09:44 Kutatnak utána már sokan, az újságírók ráharaptak. Nagyon kellemetlen már nekik a HÁ. Nem jól varrták el a szálakat a "20 évre bebetonozottak", oszt most már feslik felfelé. :)
evacica
Csak ne nézné az embereket hülyének Orbán!
Toby
Ha-bony, ha nem bony, de már unom ezt az aránytalanul nagy fejű, keskenyvállú, amúgy egy semmitmondó, sötét eltarottat, beszéljünk inkább a p***ról !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.