Nyugodt, higgadt kormányzásra van szükség, le kell zárni a 2010-14 közötti rendkívüli állapotokat - erről beszélt Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület éves közgyűlésén szombaton a fővárosban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Én még el is hiszem neki, hogy van akiknek ez siker. De attól még nem lesz valaki államférfi, amiért "törvényesen" tömi meg a saját és környezete zsebeit, az egész ország rovására!
OV már nyíltan vallja: "Az állam én vagyok!"
De, ha fizetni kell a rossz törvények miatti büntetéseket, nem ő vállalja , hanem az adófizetőket pumpolja, mint készfizető kezeseket!
karma1
ez a sunyi, koteleskover meg az "emuttnegyevet" elemezgeti??? EMBER!!! Kozben eltel meg egy ev, 5. eve nyuzzatok a magyart! Amiatt a par s@ggnyalonak a kedveert pedig, akinek tenyleg jo volt ez az 5 ev, kar volt itt most megszolalnod!
vörösfuvalat
Kedves Kövér úr titeket meg BE kell zárni 10-15 évre. Házi őrizet nincs!
Mobil123
Nektek, haverjaitoknak , családjaitoknak nagyon sikeres volt !! De a népnek qrvára nem !!
Tibor43
Igaz,de azt az országot nem nevezte meg ahol nagy siker volt az elmúlt négy év...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.