Az édesanyák áldozatos munkáját, ahogy eddig minden évben, úgy a jövő évi költségvetés tervezésekor is szem előtt tartjuk.

Tovább csökkennek az édesanyák terhei, a Kormány minden eszközzel igyekszik segíteni őket. 2016-tól a személyi jövedelemadó csökkentése mellett a kétgyermekesek családi adókedvezménye tovább nő és három év alatt fokozatosan megduplázódik. 2016-ban a két gyermeket nevelő átlagkeresetű szülőknél havonta kb. 9500 Ft-tal marad több. Az alacsony jövedelmű családoknak, valamint a három vagy több gyermekes szülőknek gyakorlatilag a zsebükben marad a bruttó fizetés.

Az adócsökkentéseken túl még az idén életbe lép a családi otthonteremtési kedvezmény és a kibővített ingyenes gyermekétkeztetés. A bankok elszámoltatásának köszönhetően pedig további 1100 milliárd forintos teher kerül le az eladósodott családok válláról. Isten éltesse az édesanyákat!

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kofoka
Ja és a dédi, a nagymama, a nyugdíjas édesanya nem édesanya, csak akinek most van gyereke??? Orbán, te egy akkora idióta vagy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
És erre az anyák térdre esnek és egy emberként zúgják: isten éltesse a fideszt! :D
bakurasz
Ugyanazt hazudják minden témával kapcsolatban!
bencemacska
Isten éltesse a legjobb anyát : Orbán Viktort!
(Brezsnyev kitüntetés után szabadon!!!)
Toby
"Az édesanyák áldozatos munkáját, ahogy eddig minden évben, úgy a jövő évi költségvetés tervezésekor is szem előtt tartjuk."

Valaki, akinek megvan mind a 6 osztálya, fordiccsa má' le nekem ógörögre, mert fogalmam sincs miről szól a mese ! Csak azé' mert ismereteim szerint diplomás nők ( és anyák ! ) prostiként futnak, hogy a "jobban teljesítésből" megéljenek valahogy !
Kofoka
Ja és a dédi, a nagymama, a nyugdíjas édesanya nem édesanya, csak akinek most van gyereke??? Orbán, te egy akkora idióta vagy...
papa.49
Ehhez adalékként hozzáteszem a következőket, a nejem szült 4 gyermeket, felneveltük őket, egyenlőre még mind itthon dolgozik, a gyermekek mellett is dolgozott, meg a gyes összejött neki 24 év, mit gondoltok mennyi nyugdíjat állapítottak neki 2014. ben 43200 Ft...
Ugye volt egy olyan hogy az aki 3-4 gyermeket szül az magasabb nyugdíjat fog kapni, no ebből se lett semmi...
Viszont az ismeretségi körünkben van egy pali aki az elmúlt 20 évben egyetlen percet se dolgozott az egy gyermekét soha nem tartotta el, ráadásul alkoholista, hajléktalan, mikor elérte a korhatárt 21 év munkaviszonyra 68000 Ft nyugdíjat kapott, nem írom le miket mondott a nejem mikor ezt megtudtuk, hát nem dicsérte a kontár elkurmányt az biztos!!!
ENNYIT A TETVES FÜTYISZ ÍGÉRETEIRŐL!!!
Clavigo
Vazzzze...Akkor jövőre az anyuka-nagymama-dédik,,össze tudják dobni a rep.jegy árát a gyermeknek-unokáknak..,hogy el tudjanak pucolni a Felcsuti Nemzeti Tébolydából...A maradók meg tovább tudják építeni kegyes Urunk 93000 n/km-es privát zárt osztályát..oszt jó napot.
Mobil123
Hú vazze !!! dugjátok fel magatoknak jó mélyen!!!
Tekla
@zöldszem: Falvakban nincsenek virágboltok, de meg tudtuk oldani, meg vettük tegnap :)
justhpeter
Elmondhatatlan, hogy mennyire unom ezt a borzalmasan hazug tartalmat és a primitív tálalást, amit ez a kormány meg akar etetni az országgal. Egyszerűen hihetetlen, hogy csak Habony-Csepreghy szintű emberkék vannak a kormányban.
Tekla
@Kofoka: Az idősödő nő,már nem érték , ha nem fagyot meg , haljon éhen az 53 ezres nyugdíjából.
Senara
Nem kampányolt , hazudott mert fogadok szavakon kívül semmit nem tesznek a családokért .
Desischado
Kár, hogy ebből a hazugsághalmazból egy árva szó sem igaz!
karma1
Es mi van az egy gyermekes es a gyermeket/gyermekeit egyedul eltarto edesanyakrol, hulye gyerek?
Ja, es olyan szegeny sose vo't, hogy igerni ne tudott vo'na...Azzal meg mar tele van a padlas, meg a tokunk,...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.