A Fidesz-frakció szerint folyamatos időhúzással és kifogásokkal a DK a szocialistákkal együtt összehangoltan gátolja a brókerbotrányok politikai felelősségének feltárását és az ezzel foglalkozó parlamenti albizottság munkáját.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@tökölődő: Elsőre megtorpantam :D Azthittem egy fidiótába futottam bele, aztán rájöttem, hogy mégsem :D
eugen4402
Oké, Fidesz - frakció, szóval a maradék baloldal gátolja felelősök leleplezését?
Tudjátok mit? Hazai "szakértők" ne is vizsgálódjanak, mert itt már mindenki valakinek a zsebében van, magyaroktól objektív eredményt ne várjunk. Tudom, nem olcsó játék, de egy EU-s bizottságot megérné szerződtetni.
tökölődő
@eugen4402: Ezt az ügyet már régen a rendőrségnek meg az ügyészségnek kellene vizsgálnia és mindenkit, aki érintett és BTK-ba ütközőt követett el le kellett volna már csukni a picsába. Legyen az akár fideszes, vagy emeszpés, vagy bárki. A nagy baj az, hogy a rendőrség is, meg az ügyészség is ezeknek a f...sz szopóknak az utasítására tussolja el az ügyeket. Amit meg már tényleg nem lehet eltussolni annyira nyilvánvaló azt meg ötezer évre titkosítja a g..ci és társai. Ezektől csak lövésekkel tud ez az ország megszabadulni. Remélem eredményesebb lesz, mint az ötvenhat... ( este jöhet értem a fekete autó.)
dr. prédikátor
Úgy látszik mégis csak van az a mélység ahová a geci csürhe fütyi-sz le tud süllyedni!!! Sőt azon túl is van még!!!viktor szopkin !!! T A K A R O D J!!!
JAJMÁR
Gyenge. Akik úgy csinálnak, mint elhinnék, valójában még azok se...
eugen4402
@tökölődő: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy megvigasztaltál. Néha már azt mondom, jobb lenne, ha nem is tudnánk ezekről a mocskos ügyekről, mert így még az illúzióinkat is elrabolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.