A levegőből is jól látszik, rövid idő alatt mekkora vagyont épített az Orbán Viktor környezetéhez tartozó Mészáros Lőrinc – ez derül ki a videóból, amelyet drónnal készített az Átlátszó a gázszerelőből lett milliárdos felcsúti „ranchéről”. Aláfestő zeneként a Dallas főcímzenéje szól.

Drónfelvétel készült Mészáros Lőrinc birtokáról

Felcsútról és környékéről most egy kisfilmen dolgoznak, melynek első trailere egy drónfelvétel Mészáros Lőrinc uradalmáról, melyet a Good Drones Lab készített. Az exkluzív videót itt nézheti meg.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ewing
Ekkora még nekem sem volt. Ahahahha!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
El sem tudom mi lesz ebből, ha eccer tényleg "rendszerváltás" lesz. Mondjuk olyan, hogy államosítás 1.-Ft. áron. Merre fog görbülni Mészáros szája ?
JAJMÁR
Tavasszal gyönyörű minden, szép ez az ország, - a domboldal néhol, ahol a birkák legelik, olyan, mint a bársony - a kelő vetés, a zöld rét, nincs is annál szebb, de majd betakarítás után is meg kell nézni, a nyár végén.
sziha
@verőce21: Kar, hogy ez csak most derult ki, ven fejere. Eddig kellett volna ugyanezt bizonyitani. Akkor nem lenne Orban seggnyaloja, mintahogy te is az vagy.
eszegfu
@human: Értem én...csak próbáltam pozitivan hozzáállni..
human
@eszegfu: Értem én, de nem neked kell pozitív gesztusokat tenni, hanem neki kellene hálásnak lenni, hogy még nem ül rácsok mögött.
bakegya
@human: engem az érdekelne hogy mentek és mehetnek itt a dolgok ennyire FŰ
-ALATT.
Na majd A TEKNŐS ÉVÉRTÉKELŐJÉBŐL MEGTUDJUK???-MERT MINT MINDENKI LÁTHATJA,MÁR ORBÁN TANYÁJA KÖRÜL A LÁTSZAT EGYÁLTALÁN NEM CSAL (IGAZ,LAJOSS???)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.