A Fidesz szerint a Demokratikus Koalíció (DK) előbb adóztatná meg a családokat és a munkavállalókat, mint a több százmilliós vagy akár milliárdos bevétellel rendelkező reklámipari szereplőket.

A nagyobbik kormánypárt kedden Gréczy Zsolt DK-szóvivő nyilatkozatára reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményben rögzítette: Fidesz támogatja, hogy legyen reklámadó és továbbra is az extraprofittal működő szektorok vállaljanak nagyobb részt a közterhek viselésében. A kormány által tervezett kétkulcsos reklámadó kellőképpen garantálja a hazai kisvállalkozások védelmét és adómentességét.

Mint írták, a DK a reklámadótól eltekintene, de a gyermekesektől elvenné a családi adórendszert, eltörölné a családi kedvezményt és újra legalább duplájára emelné a személyi jövedelemadót. A Fidesz-frakció azonban folytatja a családok és a munkavállalók adócsökkentését és támogatja a reklámadó fenntartását – közölte a nagyobbik kormánypárt.

A Demokratikus Koalícióhoz szóvivője keddi sajtótájékoztatóján jelentette be: a DK-hoz tartozó független képviselők törvényjavaslatot nyújtanak be annak érdekében, hogy szüntessék meg a reklámadót.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"A Fidesz szerint Gyurcsány inkább a családokat adóztatná"
A fidesz pedig csak a "zembereket". De azok közül mindegyiket. Még nem elég ezekből a szégyentelen nyilatkozatokból ? Orbitális pofátlanság azt hirdetni, hogy nem adóztatják meg az embereket, közben adóztatják a vállalkozásokat, a bankokat, azok pedig áthárítják mindenkire, akikkel kapcsolatba kerülnek. Vagyis a végén a családok fizetik meg ugyanúgy, mint Fletóék idején. A közlemény nem csak szégyentelen, hanem aljas is.
papa.49
Nagyon hülye fütyisz a ,,reklámadót,, vajon kifizeti meg az ,,EMBEREK,, ti tényleg nagyon sötétek vagytok, és a tetejében még folyvást hazudtok is, bele az emberek képébe!!!
1magyar
Az egykulcsos szja-val az éhbéresek is adóznak éppen úgy mint a gazdagok - fideszék törvényével.
eugen4402
Egy nap nem múlhat el, hogy valamilyen szörnyűséggel ne gyanúsítanák meg Gyurcsányt. Holnap mi lesz a vád fiúk? ...Liliomtiprás volt már? Adózásról különben se ugassanak olyanok, akik a világ legnagyobb söralátétjét vezették be adóív gyanánt...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.