Hiába ömlik a pénz a fejlesztési miniszter városának focijába, a NAV adatbázisa szerint jelenleg adóvégrehajtás alatt áll a Várda Labdarúgó Kft.

Pedig 2014-ben 238 milliós bevételt realizálhatott a kisvárdai csapat az előző évi 54 millió után, ami 380 százalékos növekedést jelent.

Az Mfor.hu azt írja, például a látványcsapatsportot támogatók is hirtelen felfigyeltek a klubra. A 2013-as 33,6 millió után tavaly 171 millió folyhatott be ezen a címen a Várda SE kasszájába, de az önkormányzat is jelentősen emelt a támogatáson.

Az állam pedig az először tervezett 120 millió forintos után immár egymilliárdos stadiont finanszíroz meg a városnak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
Napi "ma ki lopott" rovatunkat olvashatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Mindig megjelenik egy könnycseep a szememben amikor látom, hogy adóforintjaik jó helyre kerültek.
Dr. Felipe
"Pedig 2014-ben 238 milliós bevételt realizálhatott a kisvárdai csapat az előző évi 54 millió után, ami 380 százalékos növekedést jelent."
"Az állam pedig az először tervezett 120 millió forintos után immár egymilliárdos stadiont finanszíroz meg a városnak."

Hát ez egy teljesen átlagos nap itt a magyar ugaron, pedig volt itt valami fekete ruhás nővértüntetés is de kit érdekel az mikor most a focit kell "megmenteni".
Fradigege
A NAV mogyorójára majd jól rálép a seszták. Nehogy má' a szar húzza le a wc-t!
kkalman
Csakis a foci viheti előre a gazdaságunkat! :-((( Meg a faxom!
Desischado
Nem értem, mi bajotok van? Nem értitek, hogy a foci az első? Olyan bagatell dolgokkal, mint a munkahely teremtés, az egészségügy, meg az oktatás, nem kell foglalkozni! az meg miért fáj nektek, hogy lopják az adóforintjainkat! Nehogy már a haverok pénz nélkül maradjanak! Na!
rugacs
Nem értem, mi bajotok van?
Hiszen a stadionok csak úgy maguktól kinőnek a földből. Azokat nem emberek építik, nem emberek újítják fel, ott nem alkalmaznak emberi munkaerőt, hanem csak úgy vannak, épülnek.
Munkahely teremtés?
A '20-as években Amerikában a válság hatására a kormány közmunkával oldotta meg a munkanélküliséget: hidakat, utakat, stadionokat, alagutakat építtetett.
Nálunk van útépítés, útfelújítás, de alagút hegy nélkül? Hidakat meg nem lehet egymás hegyén-hátán...
Marad a stadion..., nagy beruházás, sok földmunka, sok ember kell hozzá. Sok munkaerő, hosszú távon. S talán még előbb is megtérül, mint sok út, ami nem vezet sehova sem.
A szakmátlan embereket leginkább az építőiparban lehet segédmunkásként alkalmazni nagy számban.
Persze ha az itt lebzselő okostojásoknak vannak egyéb kivitelezhető ötletük a munkanélküliség felszámolására, az emberek nagy számú alkalmazására, lássuk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.