Az Európai Bizottság új előterjesztése szerint az uniós országok elosztanák egymás között az érkező menekülteket, Magyarországra 2017-ig 307-en jönnének csak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz mégis elérte, hogy ők legyenek a fő ellenség...már nem tud ki ellen uszítani, nem tud kire mutogatni ezért kellett valami új.
Dr. Felipe
" Magyarországra 2017-ig 307-en jönnének csak."

Akkor hogy lesz itt vizionálva az ellenségkép ha csak 307 en jönnek? Habony elvtársnak erre sürgősen ki kell tanáni valamit.
Pedig g vicctor kommunista spicli elvtárs már látta a lelki szemei előtt ahogy a stadionok át lesznek alakítva internáló és átnevelő táborokká ahova be lesz zárva a gaz ellenség.
Anna Mária
Hát igen, a idegengyűlölő konzultáció árából milyen szépen el lehetne a menekülteket látni, az EU-nak nem is kellene beszállnia a költségek szokásos 90%-ával! :)
bakurasz
Ez természetesen figyelemelterelés, semmi más. Ráadásul jó drágán, hisz a szegény magyarok pénze, nem az övé. Még mindig nyomja a begyakorolt hülyeségét de közben nem látja, hogy már nem működik. Újra a Jobbiknak húz egyet! Victátor elvesztette a kontrollt, ideje volna kilőni mert nagy baj lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.