Van egy növény, a csicsóka, ami bár kellemes ízű és táplálkozástani szempontból is kedvező a hatása, takarmányként is hasznosítható, viszonylag igénytelen és mégis marginális szerepet játszik a világ mezőgazdaságában.

Forrás: magro.hu
Feltöltő: Patkovics Péter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Felfedezték (már megint), a tyúkszarban az ütőeret! Biztosan nem véletlenül állt le akkoriban az intenzív termelésre irányuló törekvés. Nehezen és drágán betakarítható. Egy monokultúra sem marad egészséges még egy évig sem, nemhogy tízig!Tehát védekezni kell, ami emeli az árat! A hozam sem magasabb, mint a burgonyáé, de arról nem ír a dicső cikkíró! Azonkívül evett már valaki csicsókapürét például? Olyan, mint a krumplipüré megcukrozva! És másnap ugyanolyan barnát szarik tőle az ember, mint mástól!
bencemacska
Nem lehet tárolni. Legalábbis nekem nem sikerül. Igaz megenni sem, egyszerűen nem ízlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.