Rendszeresen kapcsolatban vannak, legutóbb két napja találkozott a kormányfő Arthur J. Finkelsteinnel, politikai stratégával. „Jól ismerem őt, nagyon kíváló és elismert szakember" – emelte ki a miniszterelnök a riporter kérdésére. Orbán azt mondta, Finkelsteinnel „nagyon gyakran" van kapcsolatban, legutóbb két napja volt nála az amerikai kampányguru, akiről Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter viszont csütörtökön azt mondta, hogy nem is tudja, ki az a Finkelstein.

Forrás: vs.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
No csizmás meg satöbbi, lehet zsidózni, de akkor a gazdátokat bántjátok..---- És akkor a Birnbaum még csak a háttérben van... Hajrá efftássak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Akkor ez a Finkelstein a világ szürke eminenciása, aki kever-kavar, és az történik az országokkal amit a "főnöke" vagy Ő akar?
bakegya
KIVÁLÓ-elismeri-nagyon gyakran...még egy kerti -törpe viszi a teknős hungary kummját--innen a negatív gyűlöletkolomp...habrongy a szállító-vajna tyutyu meg a kerítőnő...
nyanya001
Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pedig azt írta a csatornának megküldött válaszában, hogy sem a miniszterelnök, sem a Miniszterelnökség nem áll munkakapcsolatban Arthur J. Finkelsteinnel.
Legalább egyformát hazudnának mert a Lázár sem ismeri !
Anna Mária
@Január: Finkelsteinnek nincs "főnöke", senkinek és semminek nem képviseli az érdekeit, csak a sajátját.
Ő abban érdekelt, hogy a politikus, aki megbízást ad neki, sikeres legyen, minél tovább hatalomban maradjon.
Finkelstein dolgozik bárkinek, jobboldalnak, baloldalnak, homofóboknak, neki teljesen mindegy.
pbalage
@Pálinkafőző Rézüst: épp füvet nyírnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.