A Fidesz-közeli civilek bekeményítenek: nyomást fognak gyakorolni, ha az EP nem száll le Magyarországról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Mobil123: Hű de megijedt az EU parlament, össze-visszaxarják magukat ijedtükben, MAJMOK TI KIT KÉPVISELTEK, MERT ENGEM BIZTOS HOGY NEM A CSIZMADIA LÁSZLÓ NEVŰ XARHÁZI SENKIT NEM KÉPVISEL A HAZUGOVICSON KÍVÜL!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tökölődő
Jópofák ám ezek a félkegyelmű cöfösök. Meg erősek és népszerűek is...Pontosan beleillenek az orbán csűrhébe. Senki nem veszi őket komolyan.
Mobil123
@iskolakerülő: Akkor Te mész elől :-D
nezelodo
Hú ezek még talán meg is ostromolják az EU parlamentjét, hogy felolvassák a petíciójukat. Arra lennék csak kiváncsi, hogy ez a Csizmadia maga vezeti-e a rohamot, vagy ingyen kisegítik őket a dakota kipróbált futballhuligánjai?
gibgab
hu.blastingnews.com/hir/2015/05/nyilt-levelke-csizmadia-laszlonak-00400421.html
Felszólítom a CÖF-öt, a Szellemi Honvédőket (uramatyám!) és Csizmadia Lászlót, hogy a továbbiakban a saját p...ükkel verjék a csalánt! Fejezzék be ezt a szánalmas, ellenben végtelenül röhejes levelezgetést egy ország nevében, és keressenek maguknak valami hasznos elfoglaltságot.
gibgab
@gibgab: Bocsi! Lemaradt az időzőjel. Szóval, a blogról idéztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.