A CÖF-CÖKA és a Szellemi Honvédők arra kérik az Európai Parlament Elnökét, hogy kuss legyen! Igen kérem, a magyarok tömegeit képviselő CÖF és a még nagyobb népszerűségnek örvendő Szellemi Honvédők (nem én mondom, hanem ők, önmagukról) belengették az öklüket. Csizmadia László, minden ősmagyarok szülőanyja, a Békemenet első sorában masírozó főcivil prototípusa, a mindenki helyett nyilatkozó, levelező, felszólító és rendre utasító önjelölt próféta már megint nem talált jobb elfoglaltságot magának, mint azembereket képviselni. Kéretlenül, de állati nagy pofával, ahogy az neki szokása.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ez tipikus esete annak amikor valaki nem tudja hol a helye. Orbán ma ha jól tudom felszolal az Eu-ban. Nos erre fog hivatkozni. De ma már más a helyzet mint volt 2010-ben. Ma jobb lenne ha csendben maradna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Én nagyon kussban maradnék a helyükben...az kéne még, hogy ha EU szintű adatokkal cáfolnák meg a sok sazrságot amit összehordott ez a bazári majom.
Clavigo
Én kimaradnék...Én sosem kértem,hogy ez a "Címerállat" engem képviseljen.A Zorbán nevűt sem...oszt jó napot.
kkalman
Csizmadia "úr" jó lenne ha a saját portáján -CÖF- söprögetne, és elszámolna azzal a közpénzzel, amiből a működésüket pénzelik.
Aki Én
Ismét nagyon, de nagyon egyet tudok érteni Edgarral!!!
Az én tököm is tele van ezekkel a beteg, senkiházi, semmirekellő, ingyenélő, nemzetkárosító, seggnyaló, ostoba, beteg alakokkal. Egy normális rendszerben az ilyenek nem lehetnének szabadon, de főleg kikérné magának egy kormány. Súlyosan idióták, akik még egy kicsit sem érzik, hogy mennyire szánalmasak és nevetségesek. Tényleg ezekre van szüksége egy kormánynak, egy országnak?
m.macskosz
@Aki Én: Milliószor elhangzott már itt a fórumon is, hogy NORMÁLIS vezető nem seggnyaló IQ-hiányos nullákkal, hanem értelmes, az ország érdekében dolgozó SZAKEMBEREKKEL veszi körbe magát. Nálunk ez fordítva történik: aki nem seggnyaló iQ-hiányos nulla, azt orbánviktor ellehetetleníti. ...és akkor még mázlija van, ha csak erkölcsileg teszi padlóra, nem a fejfáját készítik. :(
Aki Én
@m.macskosz: 11:55 Ennek az az oka, hogy egy normális vezető nem saját, hanem országa érdekében ténykedik. Egy normális vezető nem tenné alkalmatlan, dilettáns lúzer benyomását okos, szakmai emberek mellett sem. A kókler csak seggnyaló, ostoba emberek mellett tűnik ki, azok tűrik némán a gaztetteket. Ezért veszi körbe magát ilyenekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.