Legalább 15 métert vonszolta őt a múlt szerdán egy éjszaki busz a 7-es vonalán, miután a sofőr rácsukta az ajtót – mondta a 68 éves Széllné Erzsébet a Blikknek.

Az asszony az unokájával és annak barátjával utazott a buszon és az Urániánál akartak leszállni. Ott csukta oda a sofőr, aki már indult is. A buszon lévő biztonsági őr rohant előre és az unoka is ütötte a busz oldalát, így szerencsére 15 méteren belül sikerült megállítaniuk azt.

A nőnek a lap szerint az esett a legrosszabbul, hogy az eset után a sofőr meg se kérdezte, él-e, hal-e, hanem csak annyit mondott, nem vette észre, és továbbhajtott. Eddig sem ő, sem pedig a közlekedési társaság nem kért elnézést.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rapliandras
tipikus pszichopata bkv-s, akinek nem jött be az élet
nincs ilyen, hogy "nem vette észre", ott van a visszapillantó
nem az első eset, hogy valaki szállna fel aztán hangjelzéssel egyidejűleg már rácsukják az ajtót
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
be kell ülni egy éjszakai járat vezetőülésébe, menni egy-két kört a hetes vonalán, aztán beszélni a sofőrrel, és a nénivel...
persze ez nem menti fel semmi alól a vezetőt, de némileg megvilágítja a sofőr flegmaságát..talán..

jó, tudom, nincs igazam, csak próbálkoztam...
Vizual
Csodálkozunk ? Nem. Ezt a bunkóságot a rendszer generálja.
herczeg0210
Hol jár az "éjszaki" busz? Ha nem tudtok helyesen írni, mi a fenének firkáltok pocsék dolgokat!? Mielőtt kiadjátok EL KELL OLVASNI az a marhaságot amit írtok!!!
JAJMÁR
@herczeg0210: Ugye, ugye? Ne kritizálj, mert te is hibázol!
m.macskosz
@herczeg0210: Sajnos, nem mentettem el, ezért nem tudom prezentálni, de olvastam egy pár soros szöveget, amelyben egyetlen magánhangzó sem volt, kísérletképpen tette fel valaki a netre...Kapaszkodj meg, tökéletesen érthető volt! Az igaz, hogy akinek ez a munkája. annak jobban oda kellene figyelnie, de ha pipa vagyok vagy fáradt, gyakran melléütök. Na és?! Nem kell a kákán is csomót keresni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.