Legalább 15 métert vonszolta őt a múlt szerdán egy éjszaki busz a 7-es vonalán, miután a sofőr rácsukta az ajtót – mondta a 68 éves Széllné Erzsébet a Blikknek.

Az asszony az unokájával és annak barátjával utazott a buszon és az Urániánál akartak leszállni. Ott csukta oda a sofőr, aki már indult is. A buszon lévő biztonsági őr rohant előre és az unoka is ütötte a busz oldalát, így szerencsére 15 méteren belül sikerült megállítaniuk azt.

A nőnek a lap szerint az esett a legrosszabbul, hogy az eset után a sofőr meg se kérdezte, él-e, hal-e, hanem csak annyit mondott, nem vette észre, és továbbhajtott. Eddig sem ő, sem pedig a közlekedési társaság nem kért elnézést.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rapliandras
tipikus pszichopata bkv-s, akinek nem jött be az élet
nincs ilyen, hogy "nem vette észre", ott van a visszapillantó
nem az első eset, hogy valaki szállna fel aztán hangjelzéssel egyidejűleg már rácsukják az ajtót
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
No, ez az amiért nem tartom szimpla balesetnek:
"A nő elmondása alapján a sofőr nem igazán volt empatikus. Megvonta a vállát, és flegmán odaszólt neki, hogy nem látta, majd egyszerűen továbbhajtott."
rapliandras
tipikus pszichopata bkv-s, akinek nem jött be az élet
nincs ilyen, hogy "nem vette észre", ott van a visszapillantó
nem az első eset, hogy valaki szállna fel aztán hangjelzéssel egyidejűleg már rácsukják az ajtót
m.macskosz
@rapliandras: Se utódja, se boldog őse, se rokona, se ismerőse nem vagyok egyetlen BKV/BKK sofőrnek, de azt hiszem, keveseknek vannak kötélből az idegeik ahhoz, hogy éjszakai járaton szolgáljanak. Ettől függetlenül, ha a történet úgy igaz, ahogy azt most olvashatjuk, akkor bizony a sofőrnek nagyon komoly felelősségre-vonással kell számolnia.
wagabund
be kell ülni egy éjszakai járat vezetőülésébe, menni egy-két kört a hetes vonalán, aztán beszélni a sofőrrel, és a nénivel...
persze ez nem menti fel semmi alól a vezetőt, de némileg megvilágítja a sofőr flegmaságát..talán..

jó, tudom, nincs igazam, csak próbálkoztam...
Vizual
Csodálkozunk ? Nem. Ezt a bunkóságot a rendszer generálja.
herczeg0210
Hol jár az "éjszaki" busz? Ha nem tudtok helyesen írni, mi a fenének firkáltok pocsék dolgokat!? Mielőtt kiadjátok EL KELL OLVASNI az a marhaságot amit írtok!!!
JAJMÁR
@herczeg0210: Ugye, ugye? Ne kritizálj, mert te is hibázol!
m.macskosz
@herczeg0210: Sajnos, nem mentettem el, ezért nem tudom prezentálni, de olvastam egy pár soros szöveget, amelyben egyetlen magánhangzó sem volt, kísérletképpen tette fel valaki a netre...Kapaszkodj meg, tökéletesen érthető volt! Az igaz, hogy akinek ez a munkája. annak jobban oda kellene figyelnie, de ha pipa vagyok vagy fáradt, gyakran melléütök. Na és?! Nem kell a kákán is csomót keresni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.