Igen nagy botrány kerekedett abból, hogy az Omega együttes egy része fellép az Orbán Viktor kertje végébe állított felcsúti stadionban. Most beszállt a mókába Nagy Feró is, aki a fellépők pártján foglalt állást a Magyar Narancsnak.

Az énekes arra a kérdésre, hogy ő fellépne-e Felcsúton, azt felelte:

Bizonyára igen, volna az a pénz… Ez azért nehéz kérdés, mert maga a fellépés is bonyolult ügy. (...) Azt is tudjuk viszont, hogy manapság Felcsúton, a miniszterelnök falujának főutcáján, ha csak végigsétál egy ismertebb ember, az már esemény, hír a napi sajtóban. Aztán hosszasan elemzik, hogy miért akkor, miért úgy, kivel volt... Ilyen lett a világ. Magát a stadiont én még csak képeken láttam, de most elmegyek és megnézem magam is. Állítólag nagyon szép. A koncert is érdekel

- mondta el.

Nagy Feró azt is hozzátette: ő személyesen elfogult az Omegával és Kóbor Jánossal. Még pedig azért, mert mikor anno a '80-as években az ellenzékinek elkönyvelt Beatrice szabályosan a fennmaradásáért küzdött, ők "kőkeményen melléjük álltak és segítettek".

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@csa-csa: A nemzet csótánya elég szépen sírt, kapott is valamelyik tehetsegg-kutató zsűritagjaként néhány milliócskát...:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
na basszus! A végén még azért fognak verekedni ki lépjen fel felcsúton.
csa-csa
Igaza van a Ferónak! Nem mindegy ki fizeti a koncertet? A zenészeknek oda kell menni ahova hívják Őket. Ezen kár fanyalogni! És főleg álszent dolog. A pénz mindenkinek kell! Akinek nem, annak vagy jól megy, vagy hazudik.
m.macskosz
@csa-csa: A nemzet csótánya elég szépen sírt, kapott is valamelyik tehetsegg-kutató zsűritagjaként néhány milliócskát...:(
csa-csa
@m.macskosz: nem ez a lényeg ami igaz ugyan, de ha az mszp-nek lép fel az a baj, fidesznek az a baj, dk-nak az a baj, lmp-nek az a baj, kétfarkú kutyáéknál az a baj. ergo: mindegy!
m.macskosz
@csa-csa: Történetesen Nagy Feró azt csinál, amit akar,
nagy ívben és messze ...
...nem érdekel.
volvós
Nagyfero-nyalókát tessék !!! Akcióóóóó !
Van még pár " szívószál " is ...:-)))
verum
A nyolcvanas években azért aki ellenzéknek volt elkönyvelve, nem volt olyan nehéz helyzete, mint korábban, vagy akár manapság.
Hiszen abban az időben jött fel mindegyikük. És ha az Omega akkor tudott nekik segíteni, akkor ők sem nem lehettek olyan nagyon ellenzékiek, (talán mindig arra forogtak, amerre a széljárás kedvező volt) vagy mégsem igaz, hogy pusztán emiatt lett volna bármelyik együttes elnyomva. Meglehet, a Beatrice rosszul gazdálkodott a pénzzel. ;-)
Ismétlem, a nyolcvanas évek már teljesen más időszak volt, mint a korábbi.
Mézike
@verum: Az omega és nagy feró sőt a mai nagyok már a 80 - as évek előtt is az élmezőnyben voltak.
Nagy feró akkor adta el magát az ördögnek amikor a régi tagokat sorra rugdosta ki a fia és a haverjai miatt. Ugyanis szépen velük cserélte le a beatricét. Akkor igen sok pénzt kellett neki kifizetni a kirúgott zenészek részére. De azóta sincsenek a béka segge alatt sem.
mariaberta
Nagy Feró? Saját bevallása szerint is a "nemzet' -új értelmezés szerint is- a nemzet csótányja.
De mi ebben a meglepő? /Ja korpás a haja? hát az bajos, mert jobbára kopasz, de van az a pénz, mint tudjuk/
wagabund
ez a faszi párás szemmel panaszkodott évekkel ezelőtt, hogy kevés a nyugdíja...

felcsúton felemelik?
Lepényleső
"Pénzért? Szopok,nyalok,gombot varrok!" H.G.
KERKA
@wagabund: lehet, hogy a nyugdíját nem tudják felemelni, de akadtak itt olyan csótányok, akik több milliót kaptak a vállalkozáshoz, mitadisten megszünt a tartozásuk, kaptak valami kitüntetést ami hosszutávra megoldotta az anyagi gondjait, esetleg még trafik koncessziót is sikerült tarhálnia. Hosszú lenne a lista:))
papa.49
Hát Feró CSÓTÁNY VOLTÁL, DE AZ IS MARADTÁL!!!
Desischado
Egy embernek vannak elvei. bármennyire is kéne a pénz, én nem ugrálnék orbánék előtt! Ez csúnya volt, Feró!
Yeromos
Feró a te pályafutásodba nagyon jól beleillik agy felcsuti fellépés, Disco zenével kezdtél, majd a NEMZET CSÓTÁNYAKÉNT remekül megéltél az uttörődalokból. Azóta meg játszod a celeb szerepet, Te tényleg egy csótány vagy.
Vizual
Nagy Feró már a Beatricsével együtt sem tetszett. Én ezt a protezst nem szerettem soha. Mostanra, hogy kicsit ők is leadtak a polgár pukasztásból van egy két száma amit elfogadok és szívesen hallgatok. De bármikor is láttam, Tv.-n főleg nyilatkozni a nyaligép esete merült fel bennem. Mára igazi csótány lett. Most, hogy megöregedett talán szinten kellene tartania magát. Most akkor kijön belőle a szélsőjobb.? Mert annak idején megtűrték és ehhez nem sok köze van az állandóan külföldre menekült Omegának. Ott is nyaltak már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.