A miniszterelnök a Pesti Srácok internetes újság kérdésére skandalumnak, botránynak nevezte a Gyurcsány Ferenc volt kormányfőhöz köthető Altus Zrt. európai bizottsági megbízását. Hozzátette: gondolkozott is azon, hogy kitérjen-e erre a kérdésre.

Forrás: napigazdasag.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
@Csizmás Kond: Miféle "pártfinanszírozásról" beszélsz? Egy kiváló magyar cég kapott megbízást, mert megfelelt egy nagyon kemény feltételeket támasztó pályázaton. Ennyi történt. Orbán hazudik, mint az szokása, olyasmit állít, aminek köze sincs a valósághoz. Te pedig beveszed.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Orbán Viktornak csokis lett a bugyija.
Anna Mária
@Aki Én: Hogy vajon mitől félnek annyira Orbánék, azt én nem tudhatom, semmiféle kapcsolatban nem állok velük, ami a mai viszonyok között óriási szerencsének számít. :)
Csizmás Kond
@Macskaszem: Azt már tudjuk...többet igért...
...a többit majd este...
Aki Én
@Csizmás Kond: 08:54 alapvető különbség, hogy ezt az EU döntötte el. A másik nagy különbség, hogy nem az ország pénzét hordja el valaki. A harmadik nagy különbség, hogy ha úgy is lenne ahogy ezt neked bemesélik, tedd mellé a hazai ,,ízléstelen" korrupciós ügyeket. Ha ezek megvannak, közelebb kerülsz a megoldáshoz.
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:03 Teljesen jól látod, köszönöm a kedvességed.
Csizmás Kond
@pbalage: ...nem illik más bugyiját nyalogatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.