A miniszterelnök a Pesti Srácok internetes újság kérdésére skandalumnak, botránynak nevezte a Gyurcsány Ferenc volt kormányfőhöz köthető Altus Zrt. európai bizottsági megbízását. Hozzátette: gondolkozott is azon, hogy kitérjen-e erre a kérdésre.

Forrás: napigazdasag.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
@Csizmás Kond: Miféle "pártfinanszírozásról" beszélsz? Egy kiváló magyar cég kapott megbízást, mert megfelelt egy nagyon kemény feltételeket támasztó pályázaton. Ennyi történt. Orbán hazudik, mint az szokása, olyasmit állít, aminek köze sincs a valósághoz. Te pedig beveszed.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...Ezt vajon miért kerülgeti a baloldali sajtó ?
Anna Mária
Orbán gondolkozott, gondolkozott, majd mégis úgy döntött, hogy rettenetesen ostoba vádakat mégsem fog az EP-ben elsütni.
Ó, minő különleges pillanat: jól döntött! :)))
Sziszifusz
Párt finanszírozás ? A Fidesz pénzügyei teljesen tiszták ! Ez a lényeg ! (Simicska mindent elmondhat)
Az a gonosz Gyurcsányi csak mocskos lehet. Az kevés, hogy a jobb oldali sajtó ezt megírja. Erről kéne beszélnie minden írott és sugárzott ellenzéki médiának is. Ha nem akkor ki lesznek nyírva !
Csizmás Kond
@Anna Mária: Már az is büntény az unió szemében ha egy ország kormányközeli céget bíz meg valamivel, de amikor az unió kezd pártokat pénzelni akkor az nem bűn szerinted ?...
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Itt most történetesen nem Gyurcsányról van szó hanem az unióról ...
verum
@Csizmás Kond: - talán mert nagyobb gond, hogy amit a kormány kap horribilis úniós pénzek azok magán zsebbe vándorolnak, illetve a nagyvezír magán hobbijára vannak fordítva. Ezt még a vak is látja, csak a fidesz-fan nem.
Anna Mária
@Csizmás Kond: Miféle "pártfinanszírozásról" beszélsz? Egy kiváló magyar cég kapott megbízást, mert megfelelt egy nagyon kemény feltételeket támasztó pályázaton. Ennyi történt. Orbán hazudik, mint az szokása, olyasmit állít, aminek köze sincs a valósághoz. Te pedig beveszed.
Senara
Eddig a csicskák nyomatták , most már Orbán is szóvá tette , amit már tavaly szeptember óta tudnak ! .-((
Aki Én
@Csizmás Kond: 07:59 Talán azért, mert ők a fideszes közpénz milliárdokkal foglalkoznak inkább? Ez az ügy neked tetszik, azért kreálták. Látod ez foglalkoztat, de még a te pénzedből is hazahordott milliárdokat meg sem említed, azok teljesen rendben vannak szerinted...
Az évi tízmillió hol említhető egy napon a Simicska 2013-as napi közel másfél milliárdjával? És ez csak egy példa a rengetegből. 2013-ban 430 milliárd!!! Felfogod??? De mondhatnánk a napi szinten személyre szabott és megnyert közbeszerzések százainak milliárdjait is. Az etikus és ízléses??? A közvagyont családon belül elosztani az fasza??? Közben tízezrével mennek tönkre vállalkozások??? Az is fasza? Te meg a Gyurcsány aprópénzével foglalkozol, amit nem is tőlünk lopnak el???
Anna Mária
@Aki Én: Felejtsük már el, hogy Gyurcsány "lop el" bármit is. Gyurcsány feleségének cége nyert egy pályázatot, nagyon megdolgozott érte, lopásról szó sincs.
Csizmás Kond
@Senara: ...és nagyon jól tette mert az unió azt hitte, hogy amiről nem beszél senki azt neki szabad csinálni...hát kiderült hogy épp azzal csal amiért mást büntet.
Csizmás Kond
@Anna Mária: Ja persze egy kiváló cég aminek van két munkatársa... férj és feleség amiből az egyik parlamenti tag és pártelnök...még trévedésből sem szabadott volna ilyent csináljon az unió nemhogy idejön Schulz és sunyiban megbeszéli majd neki itéli oda.
Aki Én
@Anna Mária: 08:28 Nem írtam ilyet!!!
Csizmás Kond
@verum: említenél egy olyan esetet amikor a kormány igényelt pénzt az uniótól és elosztotta csicskák között ?
Anna Mária
@Csizmás Kond: Hja, hogy te láttad Schulzot idejönni és sunyiban megbeszélni! :)))
Aki Én
@Csizmás Kond: 08:36 Még csak titkot sem csinálnak belőle, miért játszod a hülyét?
Csizmás Kond
@Aki Én: ...ja a közvagyon...amit Gyurcsánynak is leosztottak annakidején ?
Anna Mária
@Aki Én: "Te meg a Gyurcsány aprópénzével foglalkozol, amit nem is tőlünk lopnak el?" - ezt a mondatodat értettem úgy, hogy Dobrev Klára pályázati sikerére "lopásként" tekintesz.
Macskaszem
@Aki Én: Orbán pont az ilyen Csizmás Kond-okra épít, akik a Gyurcsány aprópénzére vezényszóra ráugranak, de a simicska, mészároslőrinc, tiborcistván stb milliárdok nem érik el az ingerküszöbét. Kond igazi birkamenetes.
verum
@Csizmás Kond: - vajon miért nem számoltak el egyetlen egyszer sem az úniós pénzekkel?
És miből lettek milliárdosok?
Csizmás Kond
@Anna Mária: Persze, még itt cikkeztünk is róla...
Aki Én
@Anna Mária: 08:14 Sok más cég mellett, ami azt jelenti, hogy nem ő fog egyedüliként vizsgálódni. De mitől félnek???
Aki Én
@Csizmás Kond: 08:38 Kettőnk közti alapvető különbség, hogy én senkit nem védek, nem imádok ezek közül. Próbálok a mai eseményekkel foglalkozni.
Csizmás Kond
@verum: Mit tudsz te arról, hogy ki kinek mikor mivel számol el ?
...van fogalmad hogyan működik az egész ?
verum
@Csizmás Kond: - sajnos van fogalmam, mert látszik az eredmény.
Remélem, megérem még, hogy egyszer te is átmész "Kokóba"...
Csizmás Kond
@Aki Én: Titkot nem csináltak csak addig amíg kihirdették, mert azelőtt senki nem tudott róla és azt sem tudja senki hogy még ki pályázott arra a izére innen és miben volt jobb az Altus hogy ő nyert azokkal szemben ?...mert ugye ez sem titok és most itt nekem fogsz erre válaszolni ?
Senara
@Csizmás Kond: " nagyon jól tette mert az unió azt hitte, hogy amiről nem beszél senki azt neki szabad csinálni."... Lázár levelét megírta a válasz ! A megbízatás - tette hozzá - mind a 28 EU-országra vonatkozik. A megbízás nem terjed ki az igazgatási és ellenőrzési struktúrák elemzésére. A konzorcium megbízatása tavaly október óta él, és a tevékenység 2016 január végéig tart - mondta Adamowicz."... Szokásos fideszes csavar , már párt finanszírozásról beszél ! Mert valószínű hatalmas maflás éri őket az EU ból .
Csizmás Kond
@Aki Én: hát persze, és még szép is vagy, ügyes is vagy okos is vagy...értékeld magad mert más úgysem tesz...
Macskaszem
@Csizmás Kond: Mint ahogy azt sem tudjuk meg soha, hogy pl az énekes miben volt jobb a harminc éve trafikostól.
pbalage
Orbán Viktornak csokis lett a bugyija.
Anna Mária
@Aki Én: Hogy vajon mitől félnek annyira Orbánék, azt én nem tudhatom, semmiféle kapcsolatban nem állok velük, ami a mai viszonyok között óriási szerencsének számít. :)
Csizmás Kond
@Macskaszem: Azt már tudjuk...többet igért...
...a többit majd este...
Aki Én
@Csizmás Kond: 08:54 alapvető különbség, hogy ezt az EU döntötte el. A másik nagy különbség, hogy nem az ország pénzét hordja el valaki. A harmadik nagy különbség, hogy ha úgy is lenne ahogy ezt neked bemesélik, tedd mellé a hazai ,,ízléstelen" korrupciós ügyeket. Ha ezek megvannak, közelebb kerülsz a megoldáshoz.
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:03 Teljesen jól látod, köszönöm a kedvességed.
Csizmás Kond
@pbalage: ...nem illik más bugyiját nyalogatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.