Az igazi keresztények maguk másznának fel a keresztre, és oda is szögeznék magukat, ha tudnák, mire készülnek nálunk a kereszténység nevében egyes elfajzott egyházi személyek. Az igazi megoldás az egyház javát szem előtt tartva az lenne, ha szalmakunyhóba költözne a váci püspök, a többi püspökkel együtt, a helyett, hogy az államtól bérelt földeken szegényekkel végeztetett munkából akarna a püspöki palotában terpeszkedni. Ezzel igazán szép példáját mutatná a jézusi tanítások megvalósításának, valamint nem térne vissza azokhoz a régi, ámde nem olyan szép időkhöz, amikor is a magyar katolikus egyház mintegy 490 ezer hektárnyi földön gazdálkodott, amelyen ugyancsak szegény emberek dolgoztak, igaz, nekik még nem kellett szalmakunyhóban lakniuk, mert a módi akkor már a vályog és a tégla volt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"Szalmaláng ez az egész püspök úr. Egy felvillanó perverz gondolat, amiből szerencsére nem lesz semmi. Addig semmiképpen, amíg a területalapú uniós támogatást minden hektár után a föld bérlője veszi fel. Mert addig ezt a jogot hülye lenne Orbán Viktor másnak átengedni, ha maga és emberei is bezsebelhetik. Tetszik érteni? Hát ennyit a keresztény értékekről és az ő védelmezőiről, a magyar katolikus egyházról és szövetségeséről, a Fidesz Magyar Polgári Pártról, hogy a Kereszténydemokrata Néppártról már ne is beszéljek. A szegény embereknek pedig ne tessenek szalmaputrikat ajánlani, mint amilyenben Afrika szegényei élnek, mert ez hazánk, de egész Európa szégyene és gyalázata lenne kedves püspök úr. Nem beszélve az igazi keresztény emberekről, akik simán maguk másznának fel a keresztre és szögeznék fel magukat Jézus helyére, ha hírét venné, mire készülnek itt a kereszténység nevében egyes elfajzott egyházi személyek."
verum
"Ismét mondom pedig néktek: Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni."
Vizual
Az egyház is csak egy " földesúr" " oligarcha" Isten csak a káromkodásukban szerepel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.