Végérvényesen darabjaira hullik szét a több mint 230 éves múltra visszatekintő Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt, miután a múlt héten a Nemzeti Földalap aláírta az új bérlőkkel a „szétpályáztatott” állami földek használatára az új szerződéseket. A másfél év múlva föld nélkül maradó óriáscég megkezdte tevékenysége lebontását, már a vele szerződött világhírű génbanktól sem szállítja el a trágyát. A város vezetői törhetik a fejüket, hogy honnan pótolják majd adóbevételük felét, mihez kezdenek a munkanélküliekkel. A polgármester szociális katasztrófától tart.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kormány szinte minden intézkedését trágyahegyek jellemzik !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A kormány szinte minden intézkedését trágyahegyek jellemzik !!
gödörben
A Fidesz gyorsított tempóban tarolja az országot tudja, hogy már nem sok van hátra!!! Mi meg dolgozhatunk a rendbetételen. Bár már ott tartanánk.
nemkati
@nyanya001: *********** Ez talált! :DDD
gödörben
A felelősök miért nem tesznek végre valamit az országért??? Meddig hagyják ezt a pusztítást és a többit???
nemjoezigy
@gödörben: Naivak, becsületesek a közösség érdekét szem előtt tartók vagyunk mi itt minden, azok meg nem felelősök, az ő érdekük a saját gyarapodásuk folytatása. (de mit várunk az ilyen hozzá nem értő, rosszindulatúaktól, ha az ATV Csatt vasárnapi adásában a szegénységről nem tudnak megegyezni szakemberek. Érdemes megnézni)
agnes200
Néha az az érzésem, büszkék arra, hogy mennyi értéket porrá tudnak zúzni, és hogy bármit szétrombolhatnak, amit csak az eszükbe jut. Építeni nem tudnak, hát rombolnak. Lelkileg teljesen torzak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.