Személyiségi jogi pert indít a Földművelésügyi Minisztérium és államtitkára, Bitay Márton ellen valótlan állításaik miatt Sallai R. Benedek, az LMP országgyűlési képviselője, de azon médiumok ellen is, akik az állításokat kritika nélkül átvették - ezt pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be a politikus.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vegre egy klassz fazon, aki AZONNAL reagal az ot ert vadakra, amikrol szepen kiderul, hogy hamisak, mindt minden, ami a jelenlegi kormany korartana ott az orszag, ahol...eibol indul el.

Sallai nem vart, nem huzta az idot, azonnal kipakolt: igy kell, igy kellene masoknak is reagalni, akkor talan nem t
karma1
A gepem viccelodik, tehat ujra: Vegre egy klassz fazon, aki AZONNAL reagal az ot ert vadakra, amikrol szepen kiderul, hogy hamisak, mint minden, ami a jelenlegi kormany koreibol indul el.

Sallai nem vart, nem huzta az idot, azonnal kipakolt: igy kell, igy kellene masoknak is reagalni, akkor talan nem tartana itt az orszag, ahol most tart...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.