Kovács Zoltán kormányszóvivő vasárnap jelentette be, hogy a következő napokban egy, a konzultáció témakörével kapcsolatos tájékoztató kampány is elindul. Az egyik óriásplakáton a bevándorlóknak üzen a kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nem találok más, jobb szavakat, mint istentelenség.
Hellcat
Ide is:
Hol mit milyen munkát??? Közmunkát? Ne vicceljünk már. Álszent szarjankó fidesz...bekamuzik 1 millió új munkahelyet amiből semmi sem teljesül sőt minuszba megyünk ezért a "bevándorló" csak a munkanélküliséget növelné...persze önhibáján kívül. Erre megfenyegetik őket alaptalan dolgokkal? :D erre nincs szó...
Dr. Felipe
A kvóta szerint Spanyolország 5-6 ezer menekültet fogad be de valahogy ott nem plakátolják tele az országot hogy nem veheted el a spanyolok munkáját, persze ott nem is egy bolsevik rablóbanda kurmányoz.
Persze itt Magyarbajdzsánban a 307 menekült az összes magyar munkáját elveszi a sztálinista uszító propaganda szerint. Vajon hova süllyed még ez az ország? Kíváncsi leszek hogy mi lesz az a pont amikor kijelenthetjük hogy megérkeztünk az aljasság legaljára.
JAJMÁR
Ömlik a hülyítés a rezsicsöppentés mintájára.
Akiknek nincs munkájuk, kaptak egy bűnbakot is.
Ja, Mo. erősödik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.