Polt Péter legfőbb ügyész felesége, a korábban ügyészként tevékenykedő Polt-Palásthy Marianna 2014 elején került a Magyar Nemzeti Bankba (MNB), a személyügyi igazgatóság élére. Azt megelőzően - helyettes államtitkárként - az Emberi Erőforrások Minisztériumát erősítette. A Pesti Riport értesülése szerint a hölgyet tavaly decemberben ügyvezető igazgatóvá nevezték ki a jegybankban, ezáltal havi fizetése közel megduplázódott, 4 millió 200 ezer forint lett.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
Sógor, koma, jóbarát, boldog ősök... Gyomorforgató.
bzoli
Sógor, koma, jóbarát, boldog ősök... Gyomorforgató.
nemjoezigy
Hol van a 2 milliós (látszat) fizetési határ?
Mocskos fideSSkdnp!
szaboria1
Az MNB tudtommal nem állami. Tehát 2.000000.-ft-nál lehet több az MNB-nél? Mit össze nem kiabáltak a Simor fizetése miatt.
nemjoezigy
@szaboria1: Nehogy azt mond, hogy a simor fizetése jogos volt. (8 millió)
És még elment sírni az EUhoz is. Én a 2 milliót is sokallom bármilyen vezető beosztás is legyen az! Szerinted az otp-s csányi harácsolása is jogos? Minden hónapban a fizetésén és a juttatásain kívül több száz részvényt kap, óh bocsánat, ad magának.
A devizaválság egyik fő okozója ő volt!
Senara
Jobban teljesítenek a Polt család , lánya pasija Tarsoly titkára . Asszony ember minisztériumból átigazolt nemzeti bankba . :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.