2014 decemberében Schiffer András, az LMP társelnöke interpellálta Polt Péter legfőbb ügyészt a Privát Kopó oldalán napvilágot látott, „bűnbánó táskahordóval” készült interjúk kapcsán. Polt válaszában közölte: nem indítottak hivatalból büntetőeljárást az M6-os autópálya, az M4-es metró, valamint a Szabadság-híd felújításával összefüggésben felmerült vesztegetési gyanú miatt, amennyiben feljelentés érkezik, megteszik a szükséges intézkedéseket. Közel fél év telt el a legfőbb ügyész tájékoztatása óta, ám a súlyos gazdasági bűncselekmények gyanújával átitatott beruházások körülményeinek kivizsgálásában nem történt érdemi lépés...

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
A Polt-csapat a 2000-es évek elején egyszer már "jól lenyomozta" a Strabagot... Tessenek továbbhaladni, nincs itt semmi látnivaló!
Hellcat
"amennyiben feljelentés érkezik, megteszik a szükséges intézkedéseket." Meg ám a nagy lónak a szerszámát! Eddig is elkaszáltatok mindent ami kényes volt a fideszre. Hazug patkány ez is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.