Hiába követeli a politika - beleértve Lázár János minisztert - és a szakma - ideértve Borkai Zsolt MOB-elnököt is - a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének lemondását, Deutsch Tamás alelnök szerint ez csak Gömöri Zsolt döntése lehet. Az elnök és az elnökség bizalmi szavazást kér maga ellen a küldöttgyűlésen, s majd a küldöttek döntenek - mondta Deutsch, aki "szomorú, sárdobáló vitának" nevezte az elmúlt hetek eseményeit.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
A sárdobáló sárdobálásról beszél ! Küldöttek döntenek , akiknek tudomásukra hozzák ennyit sem kaptok , ha nem ő az elnök ?
wagabund
Lázár nagy bajban volt amikor egy újságíró érdeklődött dajcs szerepéről..
Aki látja Lázár zseniális tudását, az eltűnődhet, hogy dajcs mitől ilyen bátor...

ezek egymás tökeit szorongatják?
verum
"Kéz kezet mos, de ha mind a kettő sáros, vakaróval se tudják lekaparni egymásról." (Solohov)
wagabund
Miért várnak a tisztújító közgyűlésre? Miért alázzák egyre jobban a nehézsorsú fogyatékkal élő embertársainkat? Mi az a nyomós ok, amiért ezt a szarcsimbókot a helyén tartja a hatalom? Mindenesetre vastag bőr lehet a pofáján, ha el mer menni a közgyűlésre..remélem a televízió mutatja, hogy néz a lealázott, kifosztott sportolóknak a szemébe..
bár lehet, hogy mindenki ki lesz tiltva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.