Szoros versenyben egy háromgyerekes családot előzött meg saját bérlakáspályázatán. Szabó Tamás, Jászberény fideszes polgármestere, volt parlamenti képviselő hamarosan új bérlakásba költözhet. A bérleti jogot pályázaton nyerte el. Egy olyan pályázaton, amit ő maga írt ki. Úgy, hogy egy háromgyerekes családot előzött meg. Azért, mert egy hónappal több bérleti díj előzetes megfizetését vállalta. Hogy ez mennyire pofátlan húzás, azt jelzi, hogy nem is a városi ellenzék, hanem fideszes frakciótársa, Juhász Dávid Dániel* írt felháborodott levelet az ügyben, még a döntés meghozatala előtt a frakciójának. Fun fact: Jászberényben is működik az V. kerületben már fényesen bizonyított modell, vagyis a bérlőnek itt is lehetősége van arra, hogy kedvezményesen megvegye a lakást. Szabó polgármester elnyerte a bérleti jogot → jogosult lett a kedvezményes lakásvásárlásra is. (Népszabadság via HVG) *PONTOSÍTÁS: Elírtam Juhász Dániel, a város korábbi...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
...mocskos, tetves, aljas, rohadt, pofátlan, gerinctelen, gusztustalan, harácsoló, gátlástalan, hazug GECIK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A paralimpikonok után már a családosokat is az út szélén hagyja a fidesz? Úgy néz ki érzik a végüket és visznek mindent amit még tudnak.
szaboria1
Vajon ehhez mit szólna közvetlenül Orbán aki mostanában a családokról papol. Eddig hol is lakot ez a pm.?
human
@szaboria1: Nem pont erről a családról beszél gondolom. A vagyonosabb családokkal kevesebb a gond, a szegényebbek meg ugye minek vállalnak gyereket.
Senara
Családbarát kormány pártfunkcionáriusa 3 gyerekes családtól lenyúlta lakást . Előre az Orbáni úton .
nemjoezigy
Így működik a fideSS! Ez náluk az e t i k u s!
Ezt csinálták máshol is és nagyobban is!
Így működnek a közbeszerzési pályázatok is. Amíg simicska velük volt, mindent ő vitt, most, hogy ellenség nem nyer semmit. De ugyanígy vannak a tiborc gyereknél és a mészárszéknél nyert pályázatok is, hogy csak a legismertebbeket jelezzem!
szaboria1
Meg néztem urológus főorvos volt nem hiszem , hogy lakás nélkül volt eddig. Ja és bérlakás igényléséhez nem magas már a jövedelme?
Hellcat
Szabadfarkas elvtárs tessék mán véleményt mondani nekem erről...Mondtam én, hogy nem telik el nap fideszes mutyi nélkül.
nyanya001
Mi itt a probléma ?
Orbán pályázott miniszterelnökként - vissza nem térítendő állami támogatásra ( 42 millió ! )
Tokajba. A pályázat törvényes volt, csak mocskosul nem etikus !
Itt ugyanaz a helyzet !
Aki Én
...mocskos, tetves, aljas, rohadt, pofátlan, gerinctelen, gusztustalan, harácsoló, gátlástalan, hazug GECIK!!!
soljanka
Itt a kampánybeszéde:
53 éves urológus főorvos, egészségügyi közgazdász, Felső-Jászság országgyűlési képviselője. Nős, négy gyermek édesapja.
"Polgármesterként Önökkel közösen egy olyan Jászberényt szeretnék, melynek értékeire, fejlődésére és mindennapjaira mindannyian büszkék lehetünk. Olyan városvezetésre van szükség, mely ismét az emberek és a mindennapi élet problémái felé fordul, mely odafigyel rájuk, meghallgatja őket, megérti problémáikat.
Városvezetőként a család, a munka, a fenntarthatóság és a rend közös értékeit kívánom érvényesíteni.
Célom, hogy Jászberény a megye legdinamikusabban fejlődő városává váljon, hogy minden jászberényi büszke lehessen közös teljesítményünkre, hogy jó legyen jászberényinek lenni.
A Siker Programjába összefoglaltuk a város elkövetkező évtizedének fejlesztési elképzeléseit. A közbiztonságtól az otthonteremtés támogatásán át, a munkahelyek biztonságáig. A Város Szíve Programtól, a szolgáltató, nő- és családbarát városig. Egyszerre kell megoldani a csapadékvíz elvezetést, a zöld felületek, utak megújítását és a kerékpárutak építését.
Hiszem, hogy egyértelmű választói felhatalmazással létrejöhet egy olyan biztos többséggel rendelkező városvezetés és képviselő-testület, amely a város életének minden területén rendet tesz, városunknak pedig lesz gazdája, közös dolgainknak pedig újra lesz felelőse.
Arra kérem Önöket, hogy október 3-án támogassanak szavazataikkal, hogy közös munkánk eredményeként a jászberényiek nyerjenek!"
soljanka
Vagyis a fentiek értelmében neki több gyereke van, mint a másik családnak.
Jó, azt nem taglalják, hogy hány asszonytól. Ha jól emlékszem 2 felesége volt.
Én arra saccolok, hogy újabb maca van a láthatáron, és azzal költözik.
human
@szaboria1: Csak azért bérelnek lakást, hogy 1-2 hónap múlva fél áron megvehessék azt, mert a bérlőnek kedvezmény jár. Aztán eladja vagy valamelyik kölke beköltözik.
Freewolf
Szabó Tomi ezt elcseszte! Nem tudjuk, hogy jogos-e vagy sem az, hogy a saját pályázatán nyert, de nagy hülye volt! Ha lett volna egy csöpp esze, ha nyer sem foglalja el a lakást. Nincs rászorulva, ráadásul támadási felületet hagyni több, mint bűn, hiba!
Dr. Felipe
"Szoros versenyben egy háromgyerekes családot előzött meg saját bérlakáspályázatán."

Ehhez már jó vastag pofa kell de még ezt is megmerték csinálni a magyarokkal szemben.

Kiírja a pályázatot, elindul rajta és lám meg is nyeri. Aztán csodálkoznak ha megkapják hogy "rohadt fideSSes"
Remélhetőleg Jászberényben is rövidesen oszlásnak indulnak.
eszegfu
@szaboria1: 10:52 Valami olyasmit magyaráztak a pályázat megnyerése után, hogy a "nyertes" 1 hónappal több lakbért ajánlott fel előre kifizetésre.
eszegfu
@Freewolf: 12:12 Csak kiegészitésül: már akkor is hülye volt, amikor elindult ezen a pályázaton!
papa.49
Ez a fütyiszes is ritka tetű fajta, no de bele illik a csapatba!!!
verum
Még Romániában is büntetnék az ilyen polgármestert!
Egészen egyszerűen elképesztő ez a pofátlanság! Az ilyet csak egy ilyen megalkuvó, tutyi-mutyi félős országban lehet megcsinálni.
Mert ugye az állás, az egzisztencia mindenek előtt és minden áron.
Hát, sajnos ilyen elv mellett elvész az egzisztencia is és a becsület is - és nem csak a korrupt bűnöző politikusoknál, hanem egy egész országnál!
soljanka
Íme, egy igaz hithű ember véleménye: (Dr.Szabó Tamás face oldala)
"Maria Szöllősy Kis Sándorné: Aki meg ilyeneket terjeszt eltünik!!!
Geza Papp: Ha utánaolvas egy kicsit, Mária, és nem rögtön a torkomnak ugrik, akkor majd rájön, hogy a hír terjesztője Dr. Szabó Tamás fideszes képviselőtársa.
Polgármester bruttó illetménye (éves): 11.791.500,- Ft, nem csoda, hogy nem fussa lakásra...
Maria Szöllősy Kis Sándorné: Nem FUSSA!!! Szerintem futja...
Maria Szöllősy Kis Sándorné ...és számoljuk ki, ha ez bruttó!!! mennyi a nettó. Szerintem az előző polgármesterek sem szűkölködtek. Lecseréltek mindent, még az asszonyt is."

Szóval minden rendben. ja: ha már face, megnéztem a nő adatlapját: tanár. (:

Schreibe eine Antwort ...

Mihály Pintér Polgármester bruttó illetménye (éves): 11.791.500,- Ft, nem csoda, hogy nem fussa lakásra...
Gefällt mir · Antworten · 2 Std.

Maria Szöllősy Kis Sándorné ...és számoljuk ki, ha ez bruttó!!! mennyi a nettó. Szerintem az előző polgármesterek sem szűkölködtek. Lecseréltek mindent, még az asszonyt is.
papa.49
Még jó hogy a saját maga által kiírt pályázaton nem csak harmadik lett!!!
soljanka
Akit érdekel: az Egyenes beszédben most van a téma.
human
Ez a fideszes polgi kiírta, ez a kis fideszes polgi elnyerte és ez az iciripiciri fideszes polgi majd jól ki is vizsgálja. Orbánisztánban ez így megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.