A panziója melletti, 800 milliós útfelújítás után a kormánybiztos új igényt jelentett be. "27-28 ezer ember él a környéken. Gárdony járási székhely, megérdemlünk hát egy uszodát is, legyen az akár Gárdonyban, akár Velencén" – írja L. Simon László kormánybiztos a Fejér Megyei Hírlapban megjelent, Sportolási lehetőségeink című írásában. Ha a fogadóirodák elfogadnának téteket arra, hogy lesz-e még ebben a kormányciklusban uszodája a járásnak, én most elég nagy összeget mernék kockáztatni. L. Simon ugyan nem említi, de a borászata, panziója melletti mellékutat – természetesen a Volán-buszok és a környéki agrárvállalkozások érdekében! – hamarosan 800 millió forintért újítja fel az állam.

Forrás: index.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@soljanka: akkor nix éjszakai uszikálás...:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: Ne is bosszants!! Bezzeg az MTK-nál - azt hiszem itt van Deutsch -- nincsenek ilyen gondok! A játékosok átlag fizetése havi bruttó 500 eFt!
eszegfu
@nyanya001: 13:39 Szerintem ez már világbajnokságra törő nyelvcsapás, mondjuk percenként 32!
bakegya
Ezek az izomaggyal eltapsolt felzárkózási milliárdok amiket termelő üzemekre beruházni lenne fontos,mert pancsolókból,játszóterekből,sosem lesz olyan hozzáadott értéktermelő erő amiből a széles néprétegek is jobban lennének képesek élni.
bakegya
@nyanya001: meg lesz az újmagyar görög olló-Ez a pali most a Selmeczigabika stílusában nyomja...
papa.49
Ezzel az erővel vizet is hordhatna a Velencei Tóba, Velencén, vagy Gárdonyban te húgyagyú hülye ott a tó oszt. uszikáljál benne kedvedre))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.