A hvg.hu a Bécsi úton kérdezte meg az arra járókat a bevándorlók elleni kampányról. Mindezt azután, hogy szombat reggelre a fővárosi Dagály fürdőnél lévő hirdetéseken lefestették a szövegeket, sőt, az egyik kispárt pénzt ajánlott fel azoknak, akik megrongálják a plakátokat. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Tudom kinek írták! Aki el tudja olvasni! Például Andy Vajna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@gazdag dezső: Höhöhö, Dezsőke!
Nem Magyarországnak kerül pénzébe a menekülők ellátása, azt bizony az EU állja, más európai országok adófizetői.
Hülye pletyka, hogy a menekültek ellátása jó lenne. Nem jó. Rettenetes és embertelen.
Van szerencsém jól ismerni afrikaiakat és Afrikát is, neked is csak ajánlani tudom, hogy ismerd meg őket, olvass a földrészről, aztán mindjárt nem lesznek olyan félelmetesek és lesz arról is elképzelésed, honnan érkeznek és miért.
Azért uszít a kormány, mert pontosan tudja, hogy vannak elegen, akik gondolkodás nélkül uszulnak, mint te is.
gazdag dezső
Kénytelen vagyok még egyszer leírni,hogy sokan láthassák!!! Töredékére elég a menekültek ellátására az a pénz amit az UNIO ad!!! Nem elég,és azon kívül nem csak a jó szándékú és jó akaratú szerencsétlen emberek jönnek hozzánk.!!!Ha valakinek annyira fontos ,hogy az idemenekültek jöhessenek hozzánk,akkor ajánlom ,hogy vigyen haza magának belőlük néhányat,de ne a mi terhünkre hanem a saját költségére!!! Van nálunk sok szegény Magyar polgár is akiket kellene segíteni,vagy a sok éhező gyermekek,öregek,magányosok,és elsősorban azokon kellene segíteni !!!Az UNIO által adott pénz nem elég,és még maradt a sok nem kívánatos ember is,mert nem mindenki érdemli meg a bejöttek közül a segítséget !!Tisztelet a kivételeknek,de a kereszteződésekben kolduló emberek többsége nem is Magyar állampolgár!!Miért is nem a saját honfitársainkat segítenénk elsősorban ???
stirliitz
@gazdag dezső: Szép írás, csak szomorú. Sajnos ez a valós helyzet, de egyeseket ez nem érdekel. Haza egyet sem visz, hogy a saját költségén eltartsa, csak az üres, troll dumájuk van.
eszegfu
@gazdag dezső: 11:30 Tény, hogy az EU pénz a menekültek ellátásának az 50 %-a. 2014-ben 2,6 milliárdt HUF-ot költöttünk rájuk, és ennek kb. a felét kaptuk meg. De ezt azért nem nevezhetjük "töredéknek". A másik: ha valakinek van pénze, vehet letelepedési kötvényt, ő lehet akár genszter, vagy esetleg csupán itt akar dolgozni, vállalkozni...ezek biztos, hogy "jószándéku" emberek, akik majd ugye segitik a magyar szegényeket, öregeket, stb, akiket irtál és nem veszik el a magyarok munkáját? Végezetül: az idei ktv-ben stadion épitésre előirányoztak 24,5 milliárd forintot, amiből a teljesités folyamán még több is lehet. Nem kellene valami fontossági sorrendet felállitani? E helyett inkább egymásnak esik a 2 részre szakadt ország a menekült ügy esetében is. A "kereszteződésben kolduló emberek többsége nem is magyar" igazad van...román.
eszegfu
A menekülttábor klf. nemzetiségü lakóit szólaltatták meg egy riportban: mit szólnak a plakátokhoz? Nekem azt tünt fel, hogy kivétel nélkül, mindegyik angolul beszélt, meg sem próbált a saját anyanyelvén. Tehát, ha azt szerették volna, hogy a menekültek értsék, akkor angolul kellett volna feliratozni... igy magyarul csakis a menekültekkel kapcsolatos indulatainkra épitettek...szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.