A hvg.hu a Bécsi úton kérdezte meg az arra járókat a bevándorlók elleni kampányról. Mindezt azután, hogy szombat reggelre a fővárosi Dagály fürdőnél lévő hirdetéseken lefestették a szövegeket, sőt, az egyik kispárt pénzt ajánlott fel azoknak, akik megrongálják a plakátokat. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Tudom kinek írták! Aki el tudja olvasni! Például Andy Vajna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lajospapa
Tudom kinek írták! Aki el tudja olvasni! Például Andy Vajna!
justhpeter
Nem lehet komolyan venni. (Pakisztáni bevándorló olvassa a magyar nyelvű plakátot, majd visszafordul)
kkalman
Nemhogy leszedni kellene az összeset, ahogy az utolsó riportalany mondta, hanem ki se kellett volna ragasztani ezt a szemetet.
Desischado
Rengeteg ostoba ember van, akik azt sem tudják, mit beszélnek, ahogy a videóból kiderült. Az ősz hajú úr volt az egyetlen, aki pontosan megfogalmazta a helyzetet. Még a legelsőnek szóló fiatalember fogalmazott nagyjából találóan. Ez semmi más, csak parasztvakítás a népnek, mert amíg ezen csámcsognak, addig nem foglalkoznak a kormány mutyijaival, és a többi aljassággal!
Rumcájsz
Ausztria is megtehetné velünk...

Nem lennének megélhetési magyarok nyugaton...

Borzasztó és arrogáns, amit megengednek maguknak...

Sok birkamenetes pedig helyesel hozzá!
Yoda69
A kivandorlas a problema, nem a bevandorlas.
stirliitz
Mindkettő probléma, mindkettőt meg kell oldani.
dr. prédikátor
Vajon ez vonatkozik azokra is akiket ide evett a fene Romániából???Mert azok aztán tényleg elveszik a magyarok elől a munkalehetőséget!!!
mate03
@Desischado: Így kell munkát adni,a csókos nyomdának!A mi adónkból fizetik,ezt az undorító,ízléstelen,minden emberi érzést nélkülöző,förmedvényt!
papa.49
Ez a tetves fütyiszes banda mit tett eddig az ország, az országban élő magyar emberek érdekében???
MEGMONDOM SEMMIT!!!
Csak lopnak, rabolnak, és mellette hazudnak folyamatosan!!!
gazdag dezső
Olyat ne is írjon senki ami az oldalt működtető moderátor véleménye ellen szól!! AMI NEM TETSZIK NEKI AZT A VÉLEMÉNYT AZONNAL TÖRLI !!
gazdag dezső
A PLAKÁT NAGYON ROSSZÚL SIKERŰLT !!! NEM JÓ A MEGFOGALMAZÁS SEM !!!ROSSZAK A TANÁCSADÓK !!!EGÉSZEN MÁSRÓL VAN SZÓ !!AZ ELLENZÉKNEK JÓL JÖN AZ ILYEN MARHASÁG!!!
gazdag dezső
Mi Magyarok,Magyarország legyen a hulladéktelep ???A kvóta semmire sem elég !! El akarunk még tartani folyamatosan több ezer menekültet ingyen ???A Magyar fogyatékos lányt pedig a gazdag ország is ki utasította volna ? Pedig a lány nagynénje vállalta ,hogy amíg él eltartja !!!Az ország nem vállalta volna a lány eltartását!!! Egyetlen egy személy !!! Mi meg több ezer menekültet tartsunk el folyamatosan ??A kvóta semmire sem elég !! Ajánlom mindenkinek ,hogy érdeklődjön mielőtt véleményt alkot.A déli határrészen kialakított idegenrendészeti laktanya,amit sok száz millióért csináltak milyen lett néhány hónap múlva!! Háborús állapotba került rövidesen !! Letört csapok ,széttört mosdók,és így tovább !! Még a Tampont is biztosítani kell a nők számára...és így tovább !!! Kell ez a M
Fradigege
Mégegyszer! A vasárnapi bolt bezárás után a köcsögök ugattak, hogy munkaerőhiány van a kereskedelemben! Még úgyis, hogy 400 ezer közmunkás van. Mi a geci van itt?!
Anna Mária
@gazdag dezső: Elég szép kis hulladéktelepet sikerült Magyarországból csinálnia Orbánnak többek között a te segítségeddel.
Bercifiu
@gazdag dezső: Milyen ellenzéknek? Még a fasorban sincsenek.
gazdag dezső
Anna Mária-nak üzenném ! Én nem segítettem senkinek,hogy ilyeneket csináljanak mint ami van!!! Úgy hogy nagyon nagy tévedésben vagy !!Elaludtál a lényegen ??? Én nagyon is hibáztatom a mostani kormányt azokért amik most vannak! Így aztán nagyon nagyot tévedtél ha rám gondolsz!!Érdemes lenne újra olvasnod azt amiket írtam !!
EGO
@gazdag dezső: Akkor címezd neki! Bejegyzése alatti nyílra kattintasz és...
Anna Mária
@gazdag dezső: Dehogynem, most és itt segítesz Orbánéknak szeméttelepet csinálni az országból, mégpedig azzal, hogy a menekülők ellen uszítasz és a kormány hazugságait terjeszted.
gazdag dezső
Anna Mária -nak Ön nem ismeri a valóságot amit előzőekben részletesen leírtam.Ezek az Ön által szeretett bevándorlóknak sok száz millióból épült egy idegenrendészeti laktanya Kiskunhalason. Néhány hónap alatt teljesen leamortizálták a bevándorlók akiket nem lehet gyorsan tovább küldeni hanem 2-.3-4 hónapig is itt lehetnek,és addig az országunk gondoskodik mindenről a részükre.Még a nőgyógyászati eszközök -ről is,és a fogamzásgátlóról is ,és így tovább.Kiengedik időközönként őket a városba,és amit ott csinálnak az rémes!!! Nos ha Őn vállalni akrja őket,hát vegyen magához belőlük néhány Afrikait.Nagyon szeretik a fehér nőket!!Az a bizonyos kvóta nem elég az ellátásukra!! Miért is kellene az országnak ezt felvállalni?? Nem szeretem a kormányt,de ebben most egyet értek velük,csak rosszul van felvezetve,és plakátolva a dolog.!!Aki ismeri ezt a dogot az gondolom egyet ért velem.Sokan véleményeket írnak ,és fogalmuk sincsen a valóságról!!!Ez is nagyon nagy hiba !!
kukac50
Ezeknek a politikusoknak egynek sem,nem jutott eszébe, hogy nem tudnak magyarul olvasni a bevándorlók.Ez csak a butább Magyaroknak volt készítve,hogy ne foglalkozzunk a maffia kormányt körül vevő korrupciós ügyekkel.
Miért nem azt írták rá.
Ne vegyétek el a 47 ezres közmunkát mert éhen döglik fél ország!
Anna Mária
@gazdag dezső: Höhöhö, Dezsőke!
Nem Magyarországnak kerül pénzébe a menekülők ellátása, azt bizony az EU állja, más európai országok adófizetői.
Hülye pletyka, hogy a menekültek ellátása jó lenne. Nem jó. Rettenetes és embertelen.
Van szerencsém jól ismerni afrikaiakat és Afrikát is, neked is csak ajánlani tudom, hogy ismerd meg őket, olvass a földrészről, aztán mindjárt nem lesznek olyan félelmetesek és lesz arról is elképzelésed, honnan érkeznek és miért.
Azért uszít a kormány, mert pontosan tudja, hogy vannak elegen, akik gondolkodás nélkül uszulnak, mint te is.
gazdag dezső
Kénytelen vagyok még egyszer leírni,hogy sokan láthassák!!! Töredékére elég a menekültek ellátására az a pénz amit az UNIO ad!!! Nem elég,és azon kívül nem csak a jó szándékú és jó akaratú szerencsétlen emberek jönnek hozzánk.!!!Ha valakinek annyira fontos ,hogy az idemenekültek jöhessenek hozzánk,akkor ajánlom ,hogy vigyen haza magának belőlük néhányat,de ne a mi terhünkre hanem a saját költségére!!! Van nálunk sok szegény Magyar polgár is akiket kellene segíteni,vagy a sok éhező gyermekek,öregek,magányosok,és elsősorban azokon kellene segíteni !!!Az UNIO által adott pénz nem elég,és még maradt a sok nem kívánatos ember is,mert nem mindenki érdemli meg a bejöttek közül a segítséget !!Tisztelet a kivételeknek,de a kereszteződésekben kolduló emberek többsége nem is Magyar állampolgár!!Miért is nem a saját honfitársainkat segítenénk elsősorban ???
stirliitz
@gazdag dezső: Szép írás, csak szomorú. Sajnos ez a valós helyzet, de egyeseket ez nem érdekel. Haza egyet sem visz, hogy a saját költségén eltartsa, csak az üres, troll dumájuk van.
eszegfu
@gazdag dezső: 11:30 Tény, hogy az EU pénz a menekültek ellátásának az 50 %-a. 2014-ben 2,6 milliárdt HUF-ot költöttünk rájuk, és ennek kb. a felét kaptuk meg. De ezt azért nem nevezhetjük "töredéknek". A másik: ha valakinek van pénze, vehet letelepedési kötvényt, ő lehet akár genszter, vagy esetleg csupán itt akar dolgozni, vállalkozni...ezek biztos, hogy "jószándéku" emberek, akik majd ugye segitik a magyar szegényeket, öregeket, stb, akiket irtál és nem veszik el a magyarok munkáját? Végezetül: az idei ktv-ben stadion épitésre előirányoztak 24,5 milliárd forintot, amiből a teljesités folyamán még több is lehet. Nem kellene valami fontossági sorrendet felállitani? E helyett inkább egymásnak esik a 2 részre szakadt ország a menekült ügy esetében is. A "kereszteződésben kolduló emberek többsége nem is magyar" igazad van...román.
eszegfu
A menekülttábor klf. nemzetiségü lakóit szólaltatták meg egy riportban: mit szólnak a plakátokhoz? Nekem azt tünt fel, hogy kivétel nélkül, mindegyik angolul beszélt, meg sem próbált a saját anyanyelvén. Tehát, ha azt szerették volna, hogy a menekültek értsék, akkor angolul kellett volna feliratozni... igy magyarul csakis a menekültekkel kapcsolatos indulatainkra épitettek...szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.