A horvát válogatottal 1998-ban világbajnoki bronzérmes Robert Jarni lett a Puskás Akadémia labdarúgócsapatának vezetőedzője, a szakember hároméves szerződést kötött az első osztályú klubbal.

A felcsúti gárda hétfői sajtótájékoztatóján a játékosként 81-szeres válogatott Jarni köszönetét fejezte ki a stábja iránt tanúsított bizalomért. A Pécstől érkezett tréner hangsúlyozta, hogy megpróbálnak élni a lehetőséggel, tudásukat kamatoztatni és becsületes munkával eredményeket elérni.

Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke kiemelte: elégedettek voltak a korábbi edzővel, Benczés Miklóssal, mégis közös megegyezéssel szerződést bontottak, mert úgy érezték, a csapatnak vérfrissítésre van szüksége. Hozzátette: nem szeretnének a következő szezonban a kiesés ellen küzdeni, stabil NB I-es együttest építenének, amely elé az első öt közé kerülést tűzték ki célul.

Az esetet Szabó Tímea, a PM képviselője így kommentálta Facebook-oldalán:

Homokszem került az Orbán-kormány gépezetébe! Egy magyar elől vette el a munkát a felcsúti futballcsapat új bevándorló edzője! (...)

Jól értem, hogy Orbán Viktor focicsapata kirúgott az állásából egy MAGYART egy KÜLFÖLDI kedvéért?? Kíváncsi vagyok, hogy Jarni látta-e Orbán gyűlöletkeltő kampányát, és, hogy mit szól hozzá.

Miniszterelnök úr! Én most innen is üzenem, hogy amikor szemmel láthatólag Önt sem zavarják a bevándorlók, akkor sürgősen fejezze be ezt a mocskos kampányt, ugyanis a magyarok nem akarnak több gyűlöletet ebben az országban! Pontosan tudjuk: sem a múltban, sem a jövőben nem jelentenek a bevándorlók problémát Magyarországnak. Az viszont valóban nagy probléma, hogy a fiatalok tömegével hagyják el Magyarországot! Ezzel csináljon inkább valamit!

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

stirliitz
Hagyjuk már ezt a rossz dumát! Tudjuk jól, hogy nem erről van szó!
A mostani kecskepásztorok nem veszik el a munkánkat, mivel képzetlenek és nem mi vagyunk a célország számukra.
Hellcat
Azért ez elég ronda "saját arcon köpés". Lehet tapsikolni fidesznyikek...
Toby
Ezek a qrmánymarhák felköpték a Nagy Zöld Turhát és alatt felejtették magukat ! Ez a sorsuk !
Mostanában minden bölcseletükből szarul jönnek ki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.