Bár nincsenek rendben egyes foci klubok pénzügyei és az MLSZ sem tud nekik licencet adni a következő szezonra, úgy tűnik, ez nem akadályozza meg az államot abban, hogy százmilliókkal támogassa őket a Nemzeti Stadionfejlesztési Programon keresztül – írta az Origo.

Például a licenc nélkül maradt Győrnek, Kecskemétnek és Pápának 240-240 milliót, míg a Pécsnek és a Nyíregyházának 500-500 milliót szán az idei költségvetés. A lap hiába kérdezte meg, hogy a licenc hiánya befolyásolja-e ezt a tervezetet, több napja nem kaptak választ a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól.

A költségvetési törvények szerint a székesfehérvári stadionra 13,26 milliárd, a szombathelyi stadionra 9,6 milliárd, a diósgyőri stadionra 7,15 milliárd, míg a budapesti Bozsik Stadionra 2,94 milliárd forintot akar költeni a kormány. Igaz, a szerdai Magyar Közlöny szerint a 2014-es költségvetési maradványok átcsoportosítása során 2,56 milliárd forintot vontak el öt csapat (a Honvéd, a Győr, a Pécs, a Vasas és a Gyirmót) sportlétesítmény-fejlesztésétől, de a Mezőkövesd kapott további 200 millió forintot.

A Nemzeti Stadionfejlesztési Programból a Győri Eto FC is kapott pénzt, holott az nem állami, hanem magántulajdonban volt. Hogy miért juthatott rá mégis állami forrás, arra az Origo nem kapott választ a minisztériumtól.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Rendben,akkor én helyt adok a dzsungelfofnak-töltse tele az oldalt.
szandokan
@Gonoszgólya: Egyébként 10 éves elmúltál már? Habár nem akarok egy értelmes 10 éves gyereket hozzád hasonlítani, vagy megsérteni:-)) Írj még, jót tesz a nevető izmaimnak...
Gonoszgólya
@szandokan: Szóval besértődtél.
Anyucinak-apucinak panaszkodtál már?
Nyafi-brühü-oáááá...
Hehehehehe...
szandokan
@Gonoszgólya: Nem sértődtem meg, nem szokásom. Van neked elég szellemi problémád saját magaddal, amivel küzdened kell nap mint nap. Az alpáriságod nem tetszik itt senkinek, ha nem vetted volna észre. Ezen a szinten még közmunkás sem lehetsz, szóval marad a segély 1 hónapra, vagy a rokkantsági agybaj miatt...:-)
Gonoszgólya
@szandokan: " Az alpáriságod nem tetszik itt senkinek, ha nem vetted volna észre. "
EGYESEKNEK nem tetszett.
28 / ! / éve, egyetlen, az első munkahelyen dolgozom.
Ezzel a stílussal.
Erre varrj gombot, agyhalott fideszes.
És megismétlem, MINDENKINEK azt adom, amit érdemel.
ÉRTED???
Ha nem, rághatod még a témát, én ráérek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.