Sisák Imre volt fideszes képviselő, pásztói polgármester, jelenleg kormányhivatalnok tűnt fel egy videóban, amiben a zsidókról beszél – írja a 444.hu.

Többek közt arról, hogy csak és kizárólag a saját zsebükkel foglalkoznak, majd szóba került a szocialista Krämer László is, aki a pásztói önkormányzatban volt képviselő 2006 és 2010 között.

Sisák Imre 1998 és 2014 között volt Pásztó polgármestere, először az MDF, majd a Fidesz-KDNP-MDF-Nemzeti Kör színeiben, 2010-től pedig függetlenként.  Jelenleg pedig a Pásztói Járási Hivatal Járási Földhivatali Osztályának vezetője.

"Ne mondja nekem senki, hogy ez az ország így meg úgy meg amúgy tart. A magyarnál találékonyabb, dolgosabb népet nem hordott a hátán a föld. Egyetlen probléma van, hogy azok, akik az érdekeinket érvényesítették, képviselték, az összes külkereskedelmi cég a szocializmusban, meg most is az összes, mind piszkos zsidókból állt, kérlek szépen"

- mondja a videóban Sisák.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Hát, igen, a zsidók egyetlen emberek keresztül mind megismerhetők.
Teljesen ki is rí, a sok jó magyar nem zsidó vezető politikus közül, akiknek nem a saját zsebük a fontos, hanem kizárólag csakis az ország érdeke, felvirágoztatása.
Éljen, a dübörgő gazdaságú, fellendült, európai országok által is irigyelt alaptörvényen alapuló független, szabadságharcos, hős és önzetlenségüktől, tisztességüktől világhíres politikai vezetőkkel bíró nemzetünk!
Freewolf
A Tanácsköztársaság alatt a direktórium igen szépen bemutatkozott. Azt hiszem, tán egy tagja nem volt zsidó. Gyilkoltak, kivégeztek, üldöztek, aztán Horthy elrendezte a szájukat, már akiket el tudott kapni! Mikor néz ezzel szembe a MAZSIHISZ és kér bocsánatot a magyarságtól? A kérdés költői volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.