Rogán Antalék még kedden benyújtják azt a törvénymódosító javaslatot a parlamentnek, amelyben visszaállítanák az idegenrendészeti őrizetet, amellyel őrizetbe vehetik ka tiltott határátlépőket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A 200.000 db. feldolgozott konzultációs lap alapján, amiben 99,99%-ban erősebb fellépést kértek a kitöltők az állam részéről. Vannak kételyeim.
Meddig tartott kipipálniuk a 200.000 kérdőívet ?
Meddig jártak iskolába és ott milyen matematikai ismereteket szereztek amely szerint a 200.000 pártoló a 8 millió megkérdezett többsége ?
Ha ilyen magas többségben vannak a pártolók miért kellett annyi pénzt elszórni a mérhetetlenül primitív plakát kampányra ?
Van-e olyan előre tudható időpont, amikor ez a bornírt hazudozás a bevándorlásról befejeződik ?
Szóval itt tartunk, ma sem lettem okosabb.
Senara
... és majd évekig tákolják , magyarázzák , ja és ránk hivatkozva cukkolják EU politikusaikat mindezt a visszatartott vitatott támogatások miatt .(
Anna Mária
Remélem, majd visszaemlékszik Rogán is a pofázására, amikor valahol menekültként kell magát meghúznia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.