Eljutott hozzánk is a rendőrségi jegyzőkönyv arról az akcióról, ami során a hatóságok lecsaptak a nemzet ellenségeire, az idegenellenes plakátokat megrongáló fiatalokra. Az ügyben a BRFK Kiemelt Ügyek Főosztálya járt el, nyilván ki más, szereplők Cserjés 23, Cserjés 24 és Cserjés 27 hívószámú rendőrök. És a jelentés:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Sajnálom az utcán szolgálatot teljesítő rendőröket!! Szégyen az országnak , szégyen az itt élő magyaroknak ami ebben az országban folyik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@papa.49: 10.09..

tűlünk keletre több, jóval gazdagabb országban volt szerencsém látni, hogy ott sem akarnak beilleszkedni...el is különülnek... ez nem is lenne baj, csak valamiből élniük is kell... de miből? a válasz megvan, csak megtartom.
eugen4402
Mivel még mindig nem kedvelem az általánosítást, talán a személyes tapasztalataimat mondanám el. Olyan cégnél dolgoztam, amelyik saját tanműhely(ek)ben nevelte, képezte a szükséges szakmunkásait (gépi forgácsolók, NC-, CNC-esztergályosok, marósok stb). Akik ott végeztek, azok zömmel Ausztriában, Németországban dolgoznak. Akik trehányak, vagy túl nehézfejűek voltak, azok a képzés alatt kihullottak a rostán, és kb. fele-fele arányban akadtak köztük cigány származásúak, ill. nem-cigányok is. Ennyi...
Anna Mária
@wagabund: És azt honnan láttad, hogy "nem akarnak"? :)))
Mobil123
@verum: Sajnos a rendőrség vezetői nem változtak a régi rendszer óta, sőt csak rosszabb lett. Nem az utcán szolgálatot teljesítővel van a gond . (ahogy látom a szolgálati jelentés szövege sem :-( )
magyarbakancs
@papa.49: Pont ezt vallom én is amit írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.